torsdag 27 oktober 2011

Att värdesätta sin lediga tid





Jag jobbar deltid nu när barnen är små. Det innebär att jag slutar kl 13 flera dagar i veckan och den tiden är verkligen guld värd. Det är så skönt att ha lediga eftermiddagar mitt i veckan och få umgås med barnen och träffa vänner. Jag hinner även att plocka undan här hemma, men även ha bara vara stunder med en tidning och en god kopp kaffe. Jag känner dock att det är viktigt att tänka över vad jag vill göra med min lediga tid, för att då ut det bästa av den:) I dag blir det på barnens villkor de har varsin kompis med sig hem och jag sitter och bloggar om min lediga tid! Dagens bilder är från en frostig morgon förra veckan. Må så gott alla fina läsare och njut av er lediga tid!
Kram från Maria

söndag 23 oktober 2011

älskar burkar




En kväll förra veckan var jag på Livingandroom party hos en kär vän. Där fanns många fina inredningssaker, burkar, ljuslyktor, kuddar och mycket mer! Jag kunde inte låta bli att handla förstås och nu har varorna kommit. Jag köpte julpynt, ett stort vitt trähjärta att hänga på väggen och en fin burk. Jag älskar burkar den här har jag på bänken i köket, for my sweets:)
Må så gott i veckan alla fina läsare!
Stor kram från Maria

söndag 16 oktober 2011

Lycka för mig




I kväll känner jag mig tacksam och lycklig, för allt jag har. Vi har haft en skön hemma helg med strålande sol och jag gillar när det är frostigt på morgonen, då börjar julkänslorna att smyga sig på.... Det förstärkte jag i dag med lite glögg och pepparkakor, väldigt gott:) Jag är lycklig när mina nära och kära mår bra, när jag har balans mellan aktivitet och vila, när jag har något trevligt att se fram emot och när det är härligt väder så jag kan kan gå långa promenader och få ny energi! Lycka för mig är inte att jaga efter mera, lycka för mig är att glädjas åt det jag har här och nu.
Må så gott alla fina läsare! Stor kram från Maria

tisdag 11 oktober 2011

Mitt i livet




Oj vad livet snurrar fort nu, men jag gillar det:) De senaste veckorna har det varit mycket på jobbet och nu i veckan ska jag på arbetslagsledarutbildning i 2 dagar. Här hemma är det också fullt upp, vi sågar ner buskar och gör höstfint i trädgården, vi träffar vänner, jag promenerar och övar julsånger med min kör. Vi har även några konserter och restaurangbesök inplanerade framöver. Jag känner mig ändå pigg och trivs med att ha fullt upp, det är bara bloggen som har blivit lite åsidosatt, men nu vill även komma i gång och göra inlägg oftare och kika in till er alla fina bloggvänner! Kramar från Maria