tisdag 27 mars 2012

Vackra påskägg




Jag älskar traditioner och att få förgylla vardagen lite. Det är viktigt för mig att göra skillnad på vardag och helg och göra det mysigt:) Nu är det ju snart påsk och jag har hittat så vackra påskägg i en av mina favorit nätbutiker, www.hemlängtan .com. Det ska bli skönt att få några dagar extra ledigt tillsammans med familjen, göra påskfint härhemma och äta lite god mat! Vi ska dock inte vara hemma hela helgen, dottern och jag ska faktiskt åka till Ullared också tillsammans med min bästa vän Lotta och hennes Elin. Det ska bli roligt att få en utflykt också! (bilder lånade från Hemlängtan)
Må så gott alla fina läsare!
Stor kram från Maria

fredag 23 mars 2012

Nytt blombord och trädgårdsfix





Vilket underbart väder vi har och jisses vad jag älskar att vara ute och fixa i trädgården! Jag gör inga stora saker, men det är mysigt att plantera lite blommor och ta fram trädgårdsmöblerna igen. I dag hittade jag ett fint blombord från Mio som jag har på vårt trädäck vid poolen, det är roligt att köpa lite nytt i bland:) I helgen ska jag fortsätta att njuta av våren, blommorna och solen!
Ha det så jätteskönt alla fina läsare!
Stor kram från Maria

söndag 11 mars 2012

Drömma och planera





I dag har vi haft utflyktsdag igen, vi fick ju ännu en solig dag! Den här gången åkte vi till en badplats som vi brukar besöka på sommaren, den heter Lugna landet och är jättefin. Barnen älskar verkligen att åka tillbaka till platser de har besökt tidigare. De älskar att prata om hur det var sist vi var där, vad vi gjorde och när vi ska åka dit nästa gång:) I dag har vi pratat mycket om vad vi vill göra i sommar, vart vi vill åka och vart vi ska bada, för bada det älskar vi i vår familj! Det blev mysiga samtal vid strandkanten, gamla minnen blandat med planering för kommande dagar.
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria

onsdag 7 mars 2012

Pappas dag




I dag fyller min pappa år. Det har alltid varit ett riktmärke för vår familj, efter pappas födelsedag då är det vår:) Nästa vecka skulle det ju bli varmare så vi hoppas att det stämmer även i år. Tyvärr kan jag inte fira honom i dag, för han jobbar lite och jag är hemma med sjuk son. Men han har fått en fin present, ett teaterbesök i Göteborg. Jag har alltid haft en nära relation till min pappa vi har samma intressen sång, musik, promenader och samtal. Vi är även ganska lika i personligheten, lugna och snälla:) Så grattis kära pappa säger jag här på bloggen i dag!
Kramar från Maria

lördag 3 mars 2012

En härlig utflyktsdag





I dag ville vi verkligen passa på att vara ute i det härliga vädret. Vi åkte till Tåkern, klättrade upp i fågeltornet och tittade på fåglar. Det var kanske lite tidigt, för isen låg fortfarande kvar, men några fåglar fanns det:) Vi vandrade även runt en del på spångar och stigar och satt i solen och bara hade det skönt! De håller även på att bygga ett naturrum där, så vi får nog åka dit igen lite senare i vår. Det är verkligen rogivande att vara ute i naturen och härligt att det börjar bli vår!
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria