måndag 24 juni 2013

En plats i mitt hjärta



Så var vi hemma igen efter en härlig och mysig midsommar helg i Svärdsjö i Dalarna. Vi åkte med Lotta min bästa vän och hennes familj och det var som alltid väldigt trevligt. Det var även väldigt speciellt för mig, eftersom jag bodde där tills jag var 9 år. Jag har många fina minnen från både Svärdsjö och midsommarfirande där. Nostalgitripp med andra ord, passar mig perfekt:)



Första kvällen var helt magisk, med kvällssol vid bryggan satt vi vid en spegelblank sjö och hörde måsarnas skrik och fiskar som slog. Ni vet, det var en sådan kväll som man bara får några stycken av varje sommar så den blev verkligen en kväll att spara i hjärtat:)



Jag har även några gamla vänner kvar i Svärdsjö, de bor på en lantgård. Där stannade vi också förstås, vi hade mycket att prata om eftersom det var över ett år sedan vi sågs. Vi hälsade även på deras nya djur förstås:)
Den här helgen kommer jag leva på länge och spara bland mina fina minnen:)
Må så gott alla läsare! Kramar från Maria

torsdag 20 juni 2013

Midsommar

Önskar er alla fina läsare en riktigt härlig midsommar helg:)
Många kramar från Maria

söndag 16 juni 2013

Att känna sig rik


I kväll känner jag mig tacksam och rik. Jag tänker tillbaka på i går kväll, då jag firade min födelsedag tillsammans med mina närmaste tjej kompisar. Vi var hemma hos oss åt gott, pratade, skrattade och hade en mycket trevlig kväll. Mina vänner kommer från olika tider i mitt liv och alla hade inte träffats förut. Det gjorde ingenting, det kändes väldigt avslappnat och jag tror alla trivdes från första stund:)



Jag fick så fina och personliga presenter så jag blev helt varm i hjärtat. Jag fick presentkort på massage, en vacker bricka, en underbar tekanna och tekopp, choklad, personliga kort och vackra blommor.



Att ha nära vänner berikar mitt liv otroligt mycket, och jag känner mig tacksam för att de finns och att de kunde komma till min lilla fest:)
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria


söndag 9 juni 2013

Firande med släkt och vänner



I går firade jag och min man våra 40-årsdagar tillsammans med släkt och vänner. Vi hade verkligen tur med vädret så gästerna kunde välja att sitta vid poolen, på altanen, i trädgården eller inomhus:)


Eftersom jag har handen i gips och har lite begränsad rörlighet så hade vi köpt färdiga pajer att bjuda på. Min snälla granne och vän hade bakat bröd, nybakat för dagen och barnen hjälpte till att göra sallad och duka så det fungerade riktigt bra:)


Det är mysigt att träffas och få tid att prata med vänner som vi inte träffar så ofta. Jag gillar kalas, både förberedelserna innan och själva kalaset:) Vi fick så många fina presenter också, en grill med en liten grillbänk, vackra blommor och så fick jag en fin och god parfym, som jag blev särskilt glad för:)
Ha en fin vecka alla fina läsare!
Kramar från Maria