onsdag 20 maj 2009

Fototävling
I morse läste jag på mjölkpaketet, fototävling! Det låter kul jag gillar ju att fotografera.
Läser vidare..... Ta en bild på den gladaste kon..... Jag har ju kor i hagen, men de ser inte det minsta glada ut... De kanske är morgontrötta, för jag fotograferade dem kl. 7.40 när jag åkte till jobbet.....Vad tycker ni? Ingen idé att vara med i tävlingen va? Ha! Ha! Kram till er alla och hör av er om ni ser en glad ko!

19 kommentarer:

Lotta-livets väv sa...

Fuska lite och använd Photoshop och dra upp smilbanden på kossorna! *fniss* Tusen tack för titten inne hos mig. Vilken helt sagolik blogg du har. Den har jag helt missat!!!!! men nu när du hittade mig så hittade jag ju dig! Hit kommer jag tillbaka!

Jenny sa...

Hej Maria!
Vilka sötisar men inte ser de särskilt glada ut!
Du kanske ska prova och göra som jag o min syster alltid gör när vi ser kor: vi vinkar till dem!! Kanske kan det funka*fniss*

Ha en jätteskön helg,
Kramis Jenny

Bea sa...

Hi, hi...dom ser helt oförstående ut!! Men, dom är riktigt söta ute i det fria :)
Ha det gott! /Bea

plingan sa...

Ja dom ser ju måttligt roade ut men jag tror också att de är lite nyvakna ;) Du kanske kan vänta till fredagem då brukar ju alla vara glada.
Kram på dig!

Älskade pion sa...

Hej! Vad roligt att du tittade in till mig och kommenterade.Åhh,vilka fina kor ;),du kan nog skicka in dina bilder till tävlingen. Jo,det är jag som grejat i lillstumpans lekstuga.Kom gärna tillbaka,det kommer jag att göra. Ha en skön vecka!
kramar Ulrika

Kärrans blogg sa...

Hejsan! Nja, inte ser de så glada ut precis men skicka ett bidrag till tävlingen ändå. Det är kanske ingen annan som lyckats ta bild på en glad ko :)
Klart att vi ska promenera i helgen. Väntar bara på att Ad ska ge besked om när han kommer hit på mat. Vi hörs!
Kram från Kerstin

STENLYCKA sa...

Det var nog för tidigt på morgonen då är det inte lätt att vara glad. Finns det ingen trevlig tjur som kan pigga upp dem?
Ha en trevlig Helg!
KRAMAR

Gumman sa...

Alla kor som få gå ute är glada kor.
De är pigga och nyfikna, har inte slokande öron.
Rödkullan är i mitt tycke en väl representant för det glada släktet.
Trevlig helg.
Ann.

Huset vid ån sa...

Hej! Tack för titten inne hos mig...Trevligt! Jag tycker dina bilder är jättebra! Dom är väl verkligen levande o naturliga...Såå svenskt o fint!! Ha en riktigt trevlig helg! Kram Therese

Hemma på Landet sa...

Kolla! Koblajans kompisar.:-D Kramis

Helena sa...

Nja, inte ser de särskilt glada ut men väldigt söta dock! Kram helena

Min Skattkammare sa...

Ja men.....säg inte det! Jag tycker bilderna är härliga. Men om du och kameran tittar till dem med jämna mellanrum kanske just den där perfekta bilden bara blir till!
Må så gott!
Kramar Kicki

Min Skattkammare sa...

.....bara jag igen...
Jag skulle ju svara på din fråga om jag har en webbshop. Nej, det har jag inte. Men om du åker de där 13 milen får du ju träffa mig, mycket bättre än webbshop! Hi hi.....skojar lite bara.
Men du måste ju ge dig till känna om du kikar in här!
Kram igen! :o)

Vita drömmar och choklad sa...

Tack för ditt inlägg!
Dina kor ser bra mycket gladare ut än mina!! Grannens kor är köttdjur. Såna stora monstertjurar som ser allt annat än glada ut där de trampar runt i leran!
Skicka du in några av dina fina foton. =)
Kram Camilla

Uttan sa...

Fina bilder.Vi har haft kor och jag vet inte om jag såg någon ko som såg direkt glad ut men man kunde se iallafall om de var glada och nöjda.Hur man ska få en ko att le? ja....Hur som helst sänd in dina bilder eller nån av dem jag tror att de är glada kossor du fotat de har pigga ögon och öron.

Kramar!

Lantliv sa...

Fotade kor me idag,-kl 05.28!
Ska kolla om de ser glada ut,- är de glada kan du ju "kopiera" mina kossor! Fast vad jag minns såg de mest trötta ut då de låg ner hela bunten!
Ha en go helg!
Kram Anne-Lee

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Kommer du ihåg Blenda 222 hon hade minsann lett eller vad tror du:-) Inte visste jag att du fortfarande är kogalen *ler* ...du är bara så söt..Vi ses på lördag.
Kram Lotta

Daniel sa...

Gladaste kossorna mu mu jag sett!
Go for it!

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga kobilder. De duger nog ändå. Kan kor se glada ut?

Kram Ullis