söndag 24 maj 2009

Semester vid havet
I går kväll var vi och grillade hos våra bästa vänner, som även har bloggen Fyra Årstider. Vi brukar åka på semester några dagar i hop varje sommar och nu var det dags för planering. Vi vill vara nära havet och ha varsin stuga nära varandra så vi satte oss vid datorn... Efter många turer fann vi Hunnebostrand, Ramsviks stugor. Där såg det väldigt vackert ut och vi och barnen kan fiska krabbor, bada och bara ha det skönt. Börjar längta till semestern nu.... Dagens bilder kommer från vår semester förra året som var i Danmark. Ha det så bra alla och KRAM!

7 kommentarer:

Kärrans blogg sa...

Vad härligt det låter med semester i Hunnebostrand! Hoppas på fint väder då ni är där.
Kram från kerstin

Huset vid ån sa...

Hej svejs! Tack för titten inne hos mig...åh, vad underbart det ser ut! Ja, nu längtar man verkligen efter sommaren! Ha en fortsatt trevlig dag! Kram Therese

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hunnebostrand, där var jag en sommar för många år sen. Kommer ihåg att vi fiskade, och hamnade rakt i en farled. Ser härligt ut på bilderna också.
Kram till dig
AnnaMaria

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Hittade in till dig via någon annan blogg. Det är ju det som är så kul!
Det roliga var också att du har samma mall som jag valt till min "häst-travblogg" trottinglady. Inte ofta jag sett den. Den kändes bra med prickarna...det är ju lite trendigt just nu med prickar i lay-out vad gäller bl a logotype och annonser har jag sett. Är intresserad av sådant från mitt jobb som lärare med bl a layout.
Hoppas att Ni får en härlig sommarsemester. Va kul att kunna välja det egna landet och allt bra vi har hos oss och särskilt ni som bor söderut, ni slipper väl alla långa bilresor.
Om ni har barn brukar jag säga att det viktigaste är att man reser någonstans och umgås. Är det Thailand eller Hunnebostrand har ibland ingen betydelse för barn. Några tankar från mig i norra Sverige
Carin

Min Skattkammare sa...

Men oj, vilken strand, otroligt vackert!
Och inte så långt bort heller. Fast det tar ändå sin lilla tid att åka bil, vårat land är ju så avlångt!
Mysigt att planera semester! :o)
Ha det gott!
Kram Kicki

♥ cloudberrie ♥ sa...

Låter supermysigt!
Vi har hyrt stuga inte så långt därifrån- Mellbystrand, i några somrar och stortrivts!

Kram från Eva

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Visst ska det bli kul att få komma bort..längtar redan. Tänk dig d och jag på en klippa och ett glass rött...så mysigt.
Kram Lotta