onsdag 13 maj 2009

SommarlängtanNu när det börjar bli lite varmare börjar jag längta till sommar och semester. Det är så skönt med ljusa kvällar och man kan vara ute länge i trädgården eller åka och bada och äta kvällsmat på en strand. Sova på morgonen (inte ställa väckarklockan i alla fall) och ta dagen som den kommer. Cykla och plocka smultron, sola, fika och läsa tidningar vid poolen.....Ha vänner hemma eller åka bort spontant bara någon natt eller två...Tycker ni jag ska komma tillbaka till verkligheten och dagen i dag?? Ja det måste jag vara sig sig jag vill eller inte, jobbet väntar vi ska fira Förskolans dag och i kväll är det Trädgårdsfest på dotterns förskola. Ha en bra dag, Kram!

14 kommentarer:

Gumman sa...

Tack för en härlig promenad.
Man behöver komma bort från verkligheten ibland.
Ann

Millas hem sa...

Godmorgon!

Det där lät som en perfekt beskrivning på att vara hur man kan vara ledig!
Att bara ta dagen som den kommer, utan alla "måsten", det är det allra mysigaste!
Ha en bra dag idag!

Kram Camilla

Helena sa...

Härlig beskrivning! Längtar också till sommaren! Vad roligt med förskolans dag, har också jobbat på förskola och dom är ju för härliga de små liven! Ha en bra dag! Kram Helena

STENLYCKA sa...

Hej!
Har precis kommit in från morgonpromenaden, idag blev den våt för det regnar, men det känns bra, det behövs.Jag jobbbar på en biblioteksfilial och vi har sammarbete med förskolan.Nu till förskolansdag har vi en utställning på jätte fina lerfigurer. Nu hoppas jag att det kommer många föräldrar och tittar på vad deras små stolta konstnärerna har skapat.
Jag längtar också till sommar och en härlig semester, snart är vi där.
Ha en bra förskolansdag!
KRAM

Skimrande kristaller sa...

Oj så vackra bilder! Ja, det får en att längta.. Ha det så gott. Kram Lenita

Bea sa...

Den beskrivningen låter som en härlig väntan på den underbara sommaren. Underbara bilder!
Kram / bea

Uttan sa...

ÅÅÅååå så mysigt.
Ja nu börjar man längta till havet....
Men i dag har jag inte varit ut visst har solen lyst men det har blåst så kallt.
Trevligt med trädgårdsfest på förskolan.

Kram!

Huset på berget sa...

Tack för titten.
Visst längtar man till semestern. Vi hade Vårskrik med förskoleklassen igår. Då går vi till utsikten från vårt berg och skriker ut våren.
Men det var typ tre grader så vi frös som bara den. Skyndade oss att fika och sen hem till värmen.
Vi hörs, Kramis Ulla

En Doft Av Lavendel sa...

Hej Maria!
Tusen tack för titt & kommentar på min sida! Så kul =)
Vilken härlig blogg du har! Å visst jag håller helt med dig om att Visby är en underbar stad.
Semster är verkligen sköönt.

Trevlig Helg!
Kraam från Benita

Lantliv sa...

Sa det idag till arbetskamrat,- längtar efter semestern så det värker!
4 härliga veckor!
Kram Anne-Lee

Lyktor och Tyg sa...

Så härliga bilder! Visst längtar man till sommaren.
Kram Kristina

ulrika sa...

Vilken härlig promenad, vist längtar man efter sommar semestern och alla de slöa och spontana dagarna. Det är de dagar vi kommer ihåg i vinter.
Kram Ulrika

Peter Olofsson sa...

Hej! Idag "kör" jag en liten "fuling" för den goda sakens skull. Ja många hävdar ju att de gör goda saker, men jag är ganska säker på att just jag gör det som för ett halvår sedan drog igång en blogg om en förfrågan om det behövdes en ny Smärt och patientförening i Sverige. Att frågan nu med ja är besvarad det är en självklarhet har jag märkt, får ett tiotal mail om det dagligen inte så många kommentarer på själva bloggen, men har upptäckt att många sjuka inte vill synas, man känner sig osäker och sårbar! Nu hoppas jag för allt i världen att du är helt frisk, för det vill man ju önska alla att just få vara det, det jag menar med "fuling" är att på detta sett göra lite "reklam" för att föreningen och bloggen finns i fall att man känner någon som kanske skulle kunna vara intresserad att skriva en rad, berätta sin historia eller liknade, letar material för fullt allt som berör graviditets problem, fysisk smärta, sjukdom, cancer, rehabiltering, sjukvård och självklart friskhet av alla dess former Jernsaxen vill vara en blogg som inte fastnar i och gräver ner sig i elände, det finns mycket bra också som kan komma ur "sjukdom". Som sagt vill bara tala om att jag/vi finns på din fina och trevliga blogg som jag nu ska läsa mer i. Har själv en anna "vanlig" blogg som handlar om allt och ingeting, mig hittar du på www.oumberligating.blogspot.com
Ja, det här blev långt och hoppas du inte blir upprörd, men det här kan ju vara ett sett att själv bredda sin blogg och få nya läsare.
Ingenting handlar om pengar eller reklam vill jag poängtera, har mina orsaker till det. Berättar gärna mer om det och varför. Bl a är man helt fri på det sättet, kan skriva vad man vill, självklart utan att såra!
Tack för att jag fick "stjäla" lite utrymme i ditt kommentarsfält(ler) Så önskar jag avslutningsvis en trevlig helg!
Mvh ifrån Peter Olofsson!

♥ cloudberrie ♥ sa...

Mysigt!
Snart är det sommarlov och det ska bli ljuvligt!

Trevlig helg!

Kramar från Eva