måndag 22 juni 2009

VänskapVi har ju varit på semester nu med min vän Lotta och hennes familj. Vi har varit bästa vänner sedan vi var små och nu har vi sådan tur att även våra barn och män har kul i hop! Att ha nära vänner är jätteviktigt för mig, kompisar att umgås med både i vardagen och vid högtider, ha roligt i hop med och även dela livets tråkigare sidor. Som tur är har vi inte behövt dela så många tråkigheter än. Men i livet ingår ju alla känslor både glädje och sorg. Jag är väldigt social och älskar att ha många barn och vuxna omkring mig. Som tur är har jag det så, både på jobbet och hemma och har förmånen att ha ganska många nära vänner! Tack för att ni finns alla mina vänner och KRAM!

16 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Av en händelse så tittade jag in här och fann rara ord om mig och min familj. Ni betyder massor för oss..är så glad att våra män har funnit varandra att våra barn kan leka så bra och att du och jag fortfarande är vänner efter så många år..med dig kan jag alltid vara som jag är. Tack för att jag får dela mina innersta tankar med dig och att vi nu har funnit bloggen också..
Kram Lotta

Sjabbig men chic sa...

Det ser jättefint ut med med fiskebodarna och klippor och hav. Vänner betyder otroligt mycket och de sanna ska man vara verkligt räddd om.

Kram Lisa

Älskade pion sa...

Visst är det härligt med riktiga vänner,det är inte kvantiteten som räknas utan kvaliteten brukar jag säga.Vad härliga bilder du har tagit,fräna båtar. Må så gott! Kramar Ulrika

STENLYCKA sa...

Ja det finns inget som barndomsvänner. Jag har också några sådan vänner. Vi har precis som du och Lotta umgås sedan vi var små.Och nu trivs och umgås hela familjerna ihop. Det var dessa vänner vi tillbringade midsommarafton ihop med.Så skönt att de finns det känns så tryggt.
Vackra bilder du visar,passande.
Ha det gott.
Kram

Ullis/Leva på landet sa...

Är ju helt underbart att ha sådana vänner. Sedan är det ju toppen att barnen och männen också trivs ihop annars kan det ju bli lite jobbigt.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Uttan sa...

Så fina bilder.
Måsarna är nog också riktiga vänner...
Vänner som man kan vara som man är med är fantastiskt nått man ska vara rädd om!
Ha det gott!
Kram!

Lantliv sa...

Vänner ja...man är som är-tyst kan det bli,gör inget....tar det lång tid innan man ses,-gör inget man tar vid där man slutade-inga konstigheter.
De ska man vara rädd om...
Kram Anne-Lee

Vardags-mirakel sa...

Underbart med vänner man kan dela allt med, vackra bilder som passar till texten. Kram Eva.

Signe 1 sa...

Härligt det låter med eran vänskap som verkar betyda otroligt mycket för er båda! Vårda den! (men det gör ni ju redan...) Kramis Sofia

VITA NYANSER sa...

Vilka underbara bilder, vad du är duktig på att fota!!! Visst är det härligt med nära vänner. Och som du säger dela både livets härliga och tråkiga sidor, det växer man ihop genom.

Ha det bra!
Kram l-l

becca sa...

Ja visst är det viktigt att ha bra och härliga vänner nära sig, vi umgås i ett kompisgäng med fyra par som på snart fyra år har fått sju barn (det sjunde kommer i dec) det är riktigt kul.

Kram Rebecca.

Smultronlycka sa...

Vänner är viktiga!!
Skönt att ha nån att få skratta och prata med!
Fina bilder du visar.Läckert med fåglarna på taket!
Ha en bra kväll!
Kram Anna

Birgitta sa...

Vilka vackra sommarbilder du visar oss från västkusten. Bryggan i Smögen känner jag igen. Förstår att ni haft en skön midsommarhelg där. Ha det så skönt nu också.
Kram Birgitta

Blåbärs och smultronstället sa...

Vackra bilder igen. Båtarna är oligt målade...
Att ha nära vänner betyder oerhört mycket. Jag förstår att ni har det fint ihop. Jag har några riktigt nära vänner, vi är tre par som ska till Toscana snart och ska bo ihop i ett hus. Vi kommer ha så trevligt ihop:-) Jag har ofta lätt att få vänner både privat och på jobbet, det är kul. Nu är jag i ett nytt arbetslag och jag har ännu fler fina arbetskompisar.
Ta hand om dina nära och kära, vännen!
Kram Susanne

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Vad fina bilder du tagit....Dom säger mer än tusen ord! Många kramar Therese

Sofi sa...

Så sant, så sant Maria!
Utan mina två allra närmaste vänner så tror jag inte att jag hade överlevt när livet visat mig sina värsta sidor. De där vännerna som vet allt om en och fortfarande tycker om en,som kan ge både ris och ros, De är värda sin vikt i GULD!

"En riktig vän är en som träder in när den övriga världen träder ut"

Soliga kramar Sofi