fredag 3 juli 2009

En dag på stranden

I går var vi vid Vätterns strand hela dagen, barnen och jag tillsammans med "lillasyster "Anna. Vi badade och solade hela dagen och det var såååå skönt. Jag älskar att bada...... Att vara vid stranden är ett av det bästa jag vet så dessa dagar sparar jag i mina " spara-stunder". Det är stunder under året som varit extra bra och som man kan ta fram och tänka på, när livet har sina tråkigare stunder!
I dag blir det poolen hemma för barnen vill leka med kompisar. Ha en skön dag och tack för alla snälla kommentarer!!! KRAM!

10 kommentarer:

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

vad mysigt ni ha haft det...vi tar semester nu..jag tror du vet vart. Skickar sms..

Kram Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilka fina flip-flopisar, heter det så.. Jag menar skorna, såna är precis lagom nu. Så gulligt att din dotter gillar bilden. Åh som jag önskar att jag hade tagit den. Hittade den på Google och jag minns inte var! Nu sitter jag med mobilt bredband i stugan, ute åskar det.
Ha det gott och krama goa Ida.
AnnaMaria

Snickaregården sa...

Det är så skönt att vara på stranden dessa varma dagar, om inte annat för att det fläktar så skönt. Vi var också iväg förut men några regndroppar och framförallt åskan föste hem oss.
Kram Maria

Ullis/Leva på landet sa...

Att få vara vid stranden och bada och mysa är verkligen avkoppling. det är de dagarna jag lever på hela året. Dessutom gäller det ju att få alla soltimmar man kan för att ladda med ny energi. Låter mysigt med en dag vid poolen också.

Ha en bra helg!
Kram Ullis

Lantligt i stan sa...

Kul att du tittade in till mig, så jag hittade hit till din fina blogg! Vilka härliga strandbilder! Tyvärr verkar vädret bli sämre, så något kvällsdopp blir det nog inte. Ha en trevlig helg!
Kram Anki

Ett ögonblick av mitt liv sa...

Nej men åh tack snälla du för din rara kommentar, så jätteglad jag blev över den :) Och jag måste få säga detsamma, du har en kanonmysig blogg och många vackra foton, jag kommer absolut att fortsätta att kika in här och lägger till dig i min länklista.

Önskar dig en riktigt skön sommar.
Kram Åsa

VITA NYANSER sa...

Underbara sommarbilder! Kika in till mig = )!
Kram L-L

Anna sa...

Ja det var en trevlig dag!Tack för sällskapet!
Nästa vecka tycker jag att ni kommer upp o plockar smultron hos mig och sen måste vi planera in en vuxen dag, en tjej dag=)Vi får höras om de kram syrran

Lantliv sa...

Semester här!
Ja bada leka i vattnet är så härligt,-vad man kopplar av då!!
Nu tar vi dagen som den kommmer...
Kram Anne-Lee

Smultronlycka sa...

Ååå vättern är en sån fin sjö :)
Grattis till vinsten du å!!
Jaa att vinna är man inte så bortskämd med så det är kul, kul!!
Hoppas du får en härlig helg!
Kramar Anna