fredag 10 juli 2009

Min familj
Nu har även mannen semester jätteskönt tycker jag. Att umgås med familjen är nog det jag värdesätter mest. Bara vara hemma själva eller med vänner, åka på semester eller ta en kortare utflykt. Vi är en ganska aktiv familj alla har något på gång hela tiden, men på semestern känner vi ändå att vi kan landa och bara vara tillsammans! Vi gillar vårt hem och vår trädgård, det är en rofylld och vacker plats. I dag visar jag bilder på en vacker blomma som växer i mitt trädgårdsland den kommer ur en fröpåse sommarblandning. Ha det så gott och tack för alla snälla kommentarer, det gör mig så glad!
Stor kram från Maria

10 kommentarer:

Signe 1 sa...

Ja ens familj är det bästa man har och alla nära och kära vänner runtomkring, man får inte glömma bort det i all vardagsstress... Ha en fin kväll vännen, kramis Sofia

Vardags-mirakel sa...

Skönt att bara kunna ägna sig åt familjen ett tag, vilka fina blommor du har. Kram Eva.

Katarina/Lantlyckan sa...

Visst är familjen det bästa. Min sambo får snart semester också och det ska bli mysigt. Ha en bra dag!
Kram Katarina

Wilda Stenlyckan sa...

Fina bilder! :-) Jag hittar inte ditt bidrag.. Kan du inte lämna länken i en kommentar hos mig eller nått så jag kan rösta på dig :-) Jag letade efter smultron på strå och efter smultron men hittade ingen bild som kunde vara din. Roligt att du också tävlar! :-)
Trevlig helg!
Kram Sara

'Gumman' sa...

Önskar er en mysig, lugn och skön semester.
Ann.

Ullis/Leva på landet sa...

Jätte fin blomma. Så skönt att mannen också har fått semester. Här jobbar min två veckor till innan han blir ledig. Skönt när man kan hitta på saker tillsammans.
Ha en bra helg!
Kram Ullis

Snickaregården sa...

Ja, det är det bästa med semester tider. Att man bara kan vara och landa tillsammans och hitta på spontana utflykter.
Kram Maria

Mamma Millan sa...

härligt...ha en såååå go semester. fin blomma så!!

kram millis

VITA NYANSER sa...

Så fina bilder! Smultron på strå är så somrigt som här nedan! Ja, att få vara tillsammans och bara vara är helt underbart, göra det som faller en in, umgås....mmmm....det är semester.

Ha en skön helg!
Kram L-L

Lantliv sa...

Åh vad skönt alla samlade...två av barnen kommer på söndag..då är vi alla samlade i några dagar. Sedan skall 15-åringen jobba i anliggande stad i 10 dagar-bor där då...Första året han ska jobba på sommarlovet + att bo borta sådär + fixa egen mat....det blir spännande för honom...lika spännande för mig...åhh,
Kramis Anne-Lee