söndag 9 augusti 2009

Sista semesterdagen




I dag är sista semesterdagen och 5 veckors ledigt har gått väldigt fort! Det är med blandade känslor jag går till jobbet i morgon. Det ska bli jätteroligt att träffa alla igen jobbarkompisar, barn och föräldrar. Vi har så roligt tillsammans. Men samtidigt är det skönt att vara hemma och bada, baka lite och bara vara eller åka till en strand eller någon annan utflykt! I kväll börjar kören igen det ska bli kul, vi övar till en allsångskväll som vi har i veckan. I dag visar jag några bilder som börjar lukta höst!
Må så gott! Kram från Maria

28 kommentarer:

Lantliv sa...

Det är lite vemodigt att lämna semestern bakom sig....men snabbt kommmer man in ivardags känslan igen.Nu får vi hoppas på att sommaren blir kvar en tid så vi får schyssta kvällar efter jobbet.
Ha en underbar söndag....
Va fina dom där lila bollarna är...vad heter dom?
Kram Anne-Lee

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

Hallojs...japp..vår är med slut snrt...så trist..man får lite ångest...ett helt år till nästa!!!

Kramelikram Millan ♥

S o F sa...

Sådana där vackra bolltistlar (?) har jag fotat just idag, och därför blev jag lite full i skratt när jag såg dem också på din blogg.

Lycka till med jobbstarten!

Anonym sa...

Jag förstår hur du känner dig. Jag har redan arbetat en vecka och visst är det kul att träffa alla, nåja nästan alla ;), arbetskamrater igen men jag hade sån ångest nästan hela sista semesterveckan över att behöva arbeta igen för visst är det skönt och få vara ledig :)

Önskar dig ett stort lycka till!
Kram Åsa

Mia sa...

Bolltistlar, är det det det är?? Jättefina tycker jag. Jag har nog fortfarande en vecka kvar av semestern, men ärligt talt så kan det vara skönt att starta med måndagskänslor igen, få ting in i rutinen ,eller?? Nä,.. jag ska njuta sista veckan också, inte bara med städning som idag, hoppas jag :)

Åsa sa...

Å dom är så fina måste ut och titta efter sån "bollar" jag mé. Här ska det oxå börjas jobba igen, fördelen är väl att komma in i rutinerna. Annars kan jag inte säga att jag saknat det nått...

Tack för restipset! Efter sett "Mamma mia" så är Grekland ett dröm resmål ;) //Kram Åsa

Anna-Malin sa...

Så fina bilder!

Ja, det är med blandade känslor man lämnar semestern bakom sig... Jag har jobbat en vecka och har faktiskt kommande vecka ledigt. Brukar göra så.. Blir liksom en mjukstart...

Ha det gott!

Kram A-M

Anonym sa...

Här är det sista dagen i dag oxå. Fattar inte hur snabbt denna sommaren har gått.
Lycka till i morgon.
Kram kram Lina

Älskade pion sa...

Jag har en vecka kvar,skönt.:)Fina bilder du visar. Ha en skön kväll. Kramar Ulrika

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Ja, det är lite trist att veta att jobbet börjar men som du skriver också roligt när det väl sätter igång. Det är ju naturligt med jobb. Människan skall ju arbeta....
Njut med kören!
Carin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hoppas du får en bra söndags-kväll, alltid lite trist när semestern är slut. Jag har 1 vecka kvar. Så kul och sjunga i kör.
Kramar AnnaMaria

STENLYCKA sa...

Ja tänk vad semesterveckorna går fort. men när man har jobbat några dagar så känns det rätt så bra.Hoppas att vädret håller i sig så man får njuta på kvällarna.
Ha en bra start på jobbveckan!
Kram

Jenny sa...

Hej Maria!
Jättefina bilder, vad är det för en blomma?

Visst är det konstigt att semestern alltid ska gå så fort;)

Kul att du sjunger i kör!


Ha en bra arbetsvecka nu,

Kramis Jenny

Vardags-mirakel sa...

Känner som dig, skönt att skrota runt här hemma men ser fram emot att träffa barn och arbetskamrater. Vi kommer nog snabbt in i det, kram Eva.

Bea sa...

Visst är det som du skriver, med lite blandade känslor som man börjar ställa in sig på att återvända till jobbet. Efter fem veckor (även för mig) har man vant sig med en helt annan dagsrytm och lite motigt att igen ställa klockan på väckning.
Lycka till med jobbet och det går säkert bra första dagen!/ bea

Gro sa...

Hverdagen begynner her også! EGentlig er jeg glad for det. Blir godt å komme i gang igjen med det vante... Tenker å få unna litt arbeid i hagen først...De blå blomstene var nydelige! Klem

här är gudagott att vara sa...

Så himla roligt att du kom in till mig.
Nu fann jag ju dig också.
Vilken fin blogg du har och så många vackra bilder.
Jag kommer att följa dig, jättekul.
Haregott!

Anonym sa...

Hej Maria! Visst är det vemodigt att semestern nalkas mot sitt slut. Själv har jag en vecka kvar och det är med blandade känslor som jag återgår till jobbet. Hoppas du får en bra start på jobbet imorgon. Kram Sofia

Blåbärs och smultronstället sa...

Fina blombilder igen.
Jag har också haft min sista semesterdag idag...7 veckors ledigt.Sista veckan har varit så härlig, tur att det fina vädret kom så känns det lite lättare. Nu har vi en planeringsvecka innan våra elever börjar den 17:e. Det ska bli kul att jobba med goa kollegor och träffa alla goa barn.
Tävling hos mig!
Kram Susanne

Marie//Tekla Maräng sa...

Ja visst är det lite sorgset att lämna semestern för man behöver den ju så väl.
Ja det börjar lukta lite höst på sina ställen har jag lagt märke till.
Kram Marie:)

Uttan sa...

Även om demestern är slut så brukar det vara skönt när allt kommer igång igen.Skola och jobb.
Så fina bollar....Såg väldigt mycket fina tistlar i dag.
Tänk att ogräs kan vara vackert också!
Kramar!

Ett hem på landet sa...

Förstår att det är med blandade känslor som semestern tar slut. Men semestern vore ju inte så underbar om man hade det hela tiden.
Roligt att kören börjar igen, härligt att få börja sjunga man mår så bra av det.
KRAM

Ekebo sa...

Kan tänka mig att det känns trist när man ska tillbaka till jobbet. Själv har jag jobbat i två veckor nu och det fungerar bra man kommer in i vardagen ganska fort tycker jag. Man får hoppas på en fortsatt fin augusti men sköna kvällar och helger istället. Tack för besöket hos mig!

Kram malin

Anonym sa...

Vilka vackra bollar... är det en tistelsort?

Våra liv är ju fyllda av vardagar... det gäller att se de små guldkornen. Det är ju vardagarna som är livet just nu.

Måndagskram från Eva-Mari

Emilies Skafferi sa...

Trist att semestern är över. Men som sagt det kan ju vara skönt att komma tillbaka till det "verklga livet" också;) Hoppas att du haft en härlig semester i alla fall.

Lotta-livets väv sa...

Så underbart vackra bolltistlar du visar! Jag har några små förskrämda stackare i min rabatt....men hoppas att de vill växa till sig! Syrenhortensian var också fin! Varje vår ser vår ut som att den har dött, jag brukar säja till min man på våren, att nu får vi nog ta bort den...men så...när hösten närmar sig, så står den där i all sin prakt och prydnad.
Musiken ädla känslor föder! Körsångare är de mest friska människorna...men det visste du väl redan????? Själv sjunger jag bara till husbehov, men det finns alltid en massa musik hemma, senast igårkväll när sonen var hemma på besök, så satte han sig vid instrumenten och började skriva och spela in en ny sång!
Ha det gôtt med dina småttingar, eller de kanske inte är så små i förskolan?
kram
/Lotta

Huset vid ån sa...

Ja, tänk vad fort veckorna går varje år när det är semester!! Hoppas att du får en bra start på jobbet idag! Många Kramar Therese

plingan sa...

Hoppas du får en riktigt bra vecka. Jag börjar inte skolan förrän den 24:e så jag får fortsätta slappa ett tag till :)

Kram på dig
Pernilla