onsdag 21 oktober 2009

En lugn morgon



I dag börjar jag jobba lite senare och det är så skönt. Att få ta det lite lugnt på morgonen det är något jag värdesätter jättemycket! Få sitta och äta frukost i lugn och ro, dricka kaffe, tända ljus och lyssna med en pratglad 5-årig dotter som sitter och ritar vid köksbordet. Att få en lugn start på dagen det är livskvalité för mig.
Må så jättegott!
Kram från Maria

23 kommentarer:

Razzy sa...

Låter jättemysigt :) är själv ingen morgonpigg varelse så att få sitta i lugn och ro till frukost vore så härligt.

LisaMatilda sa...

Godmorgon!
Ja, visst är det underbart med en morgon i lugn och ro. Att kunna sitta och läsa en bok samtidigt som man äter sin frukost och inte känna att det är bråttom alls...

Kram LisaMatilda
(som ska göra just detta nu!)

VITA NYANSER sa...

Här har vi oxå en lugn morgon också med en 5-årig dotter som sällskap. Det är så skönt att bara ta det lugnt. Blogga, äta frukost, mysa....

Ha en skön dag!
Kram L-L

Sjabbig men chic sa...

Ja, det är härligt med såna mornar. Är inte speciellt förtjust i mornar med rivstart. Tack och lov så slipper jag ofta dem.
Ha en fin dag!

kram Lisa

Signe 1 sa...

Häärlig morgon vännen! Här är det ovanligt lugnt då jag har tagit en semesterdag idag, så jag sitter här helt allena och bloggar och dricker kaffe:-)! Kramen på dig!

Lotta-livets väv sa...

Jag vet....det är så himla betydelsefullt med en lugn morgon. Dagen som följer vill gärna bli lite lugnare då. Att sitta och dricka kaffe i lugn och ro och småprata med en liten femåring....underbart! Jag förstår precis vad du menar när du säjer att du gillar att rensa ogräs.....Det finns en vila i det.... (om man inte höjer blicken och blir stressad över ALLA ställen där det finns ogräs *blink*)
Vilka underbara bilder, imorse hann jag ingen promenad...men jag fick ju en av dig, genom dina bilder.
Kram till dig!
/Lotta

Villa von Krogh sa...

Enig med deg. Ta seg tid er deilig!
Ønsker deg en fin dag.
Klem Anine

S o F sa...

Samma här, gillar lugna morgnar.

Hääääärliga bilder!

Vita små hjärtan sa...

Mysigt... Det lät så harmoniskt!
Ha en fin dag Kram Agnetha

Blåbär och Mjölk sa...

Hejsan Maria!
Det där låter helmysigt. vilken fin morgon du o din dotter tycks haft. Önskar jag själv kunde skapa detta lugn som du beskriver, på morgonen. Men på något vis, så dras allt igång i en raket så fort jag kliver upp...suck!
Undra om inte jag ska komma och bo hos dig en stund, bara för att lära mig lite livskvalité. För DET är livskvalité! Just som du säger.
Hm..till helgen ska jag försöka göra som du. Umm, det ska jag faktiskt göra! Vad förvånad mina kära kommer att bli, fniss.

Sååå vackra bilder du har i bloggen! Det har du jämnt. Såå härligt att vila ögonen på. Har du funderat på att sälja dem eller göra vy-kort eller något utav dem?
Det borde du! :)

Önskar dig en fin kväll!
Varm kram / Åsa.

Marie sa...

Det lät härligt, en pratglad 5 åring, kan knappt tänka mig ett bättre frukostsällskap. Fina bilder du visade, hösten är vacker. Kram

Marie sa...

Det lät härligt, en pratglad 5 åring, kan knappt tänka mig ett bättre frukostsällskap. Fina bilder du visade, hösten är vacker. Kram

Marie sa...

Det lät härligt, en pratglad 5 åring, kan knappt tänka mig ett bättre frukostsällskap. Fina bilder du visade, hösten är vacker. Kram

Hanna sa...

Vackra höst bilder.
Ha en bra onsdagskväll!
Kram
Hanna

Bea sa...

Låter som en perfekt start på dagen!
Själv jobbar jag skift och njuter verkligen av min morgnar och stillheten, bara fågelbrädet utanför som roar och underhåller :)
Vilket vackert träd!
Kram / Bea

sinneskatten sa...

Morgonen är det viktigaste på hela dagen, får man inte en lugn morgon är dagen körd.
Att få sitta och småprata med sin lilla dotter i lugn o ro, jag säger bara njut!

Min Skattkammare sa...

Ja, det är så härligt att få bestämma sitt eget tempo, en gåva.
Tänk alltså......vilken fin dag ni hade idag. Här var det totalt grådisigt, man såg bara några meter framåt, usch!
Hoppas de guldglittrande dagarna kommer tillbaka! :o)
Kramar Kicki

Mia sa...

Det låter som en skön start på morgonen. Här blir det nog bara i helgen, dessvärre, tänk så mycket bättre start din dotter också får :)

Ita sa...

Jag håller verkligen med ... så härligt det låter och så himla mysigt att ni kan ha det så, förstår att du värdesätter det högt. Jag tänker på det varje morgon när jag måste upp fem och väcka mina små klockan sex för att sen lämna dem själv. Verkligen inte så man borde ha det ... Men en dag så ... Kram Ita

Blåbärs och smultronstället sa...

Härligt att få ta det lugnt på morgonen. Jag gör det nästan varje dag, nu när jag är hemma. I morse var jag till min kompis Lena som är massör kl. 9.00. Det var såå skönt:-)Sedan sydde vi lite pyssel ihop och åt god lax.
Livskvalitet kallas det visst!!!
Kram Susanne

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Håller med dig, frukost i lugn och ro är jätteskönt. Ska det snart bli här nu. Jättefina foton tar du jämt.
Goa kramen till dig
AnnaMaria

Livet på Berget sa...

Så mysigt. Det är så roligt att sitta och lyssna på en liten 5-åring, de har så mycket intressant att säga. Man får sitta och små le, det är livet på en pinne det.
Må gott!
Kram
/Sara

Lauras gård sa...

Härligt att kunna ta det lugnt på morgonen och vad skönt för din dotter! Skönt för din tjej att få ha mamma för sig själv! Ja, de brukar kunna prata mycket i den åldern och de funderar mycket... Kram STina