fredag 12 februari 2010

Tid för reflektionIbland stannar jag upp och tänker över mitt liv, hur det ser ut och vad jag vill göra med mitt liv. Många människor vill göra karriär, ha nya mål att sträva mot eller hela tiden söka efter något nytt, som ger lycka och spänning. För mig är det viktigt att få vara frisk och ha ett lugnt liv, att ha nära relationer med familj och vänner och att mina nära mår bra. Jag vill även finnas till hands för människor runtomkring mig och hjälpa om så behövs. Jag trivs att leva genom möten med människor och givande samtal. Jag behöver även få utlopp för min kreativitet genom promenader, leva nära naturen, sång och musik, pyssel, fotografering och bloggande. Jag är ingen sökare utan trivs när jag har balans i livet och träffar härliga vänner!
Det var lite fredagstankar från mig, dagens bilder kommer från vår vackra vinter!
Stor kram från Maria

14 kommentarer:

Hanna sa...

Vackra bilder och fina tankar.
Kram
Hanna

Grodmamman sa...

Man behöver nog tänka sådana tankar ibland.
De sista gångerna jag varit ut och promenerat, så har jag funderat mycket över livet, över att njuta av nuet. Känner ibland att man hela tiden lever för saker som ska ske i framtiden, inte här och nu. Och med min pappas för tidiga död i minnet, så känner jag att man inte ska vänta med saker utan att göra mer när man vill och känner för det. Man vet aldrig hur lång tid man har här.
Nu blev det djupt det här!:)
Kram

Livet på Vestergård sa...

Hej min vän!
Vackra bilder.Man blir glad när man läser vad du skriver.Du verkar vara väldigt trygg och nöjd i ditt liv. Önskar dig en härlig helg tillsammans med din familj!
Kram Kicki

Ullis/Leva på landet sa...

Så fina bilder. Är likadant här. Lever som jag tycker själv ett stillsamt liv tillsammans med det bästa jag har familjen som jag försöker njuta så mycket som möjligt med. Håller helt med dig om vad som är viktigt i mitt liv också.

Ha en bra helg!
kram Ullis

Livet på Berget sa...

Hej
Jag skriver under på allt det där!
Du låter som en trygg och fin person!
Vackra bilder från denna fantastiska vinter. Den är kall men vacker.
Ha de gott!
Kram
/Sara

Bea sa...

Vilken varm och omtänksam person du är som speglas ofta i dina texter och genomsyrar alltid dina inlägg med kloka ord och tankar. Trots att man inte "känner" sina bloggvänner förnimmer man ofta ändå känslan bakom texten och inläggen.
Väldigt klokt att reflektera och göra det man själv tycker känns bäst och det mår alla runtom bra utav.
Varm kram /Bea

Lissboden sa...

Hej Maria!
Jag tycker att du skriver så kloka ord i dina inlägg. Du är mogen och har så bra tankar om livet. Visst är det viktigt att leva i nuet och inte bara tänka på framtiden även om det också är viktigt att ha mål att sträva mot.
Jag tycker att det är så viktigt att ta vara på den årstid vi lever i just nu och nu är ju faktiskt den här underbara vinter som vi har detta år. Många längtar till våren och visst är det underbart när allt börjar knoppas och blomma men det är ganska långt dit så nu tycker jag vi ska njuta av den vita snön och ljuset som den ger.
Mycket njuta blev det men det är ju härligt, eller hur?!?
Jag önskar dig och de dina en fin helg!
Kram/Maria

Jenny sa...

Hej Maria!
Vilket fint inlägg, jag tycker att du verkar vara en lugn, harmonisk och trygg människa med ett stort hjärta! Vi har ju aldrig träffats men det lyser liksom igenom i bloggen:)

Ha en trevlig helg!

Kram Jenny

Fyra årstider ♥ Fotoblogg sa...

Vi har bra tänkare du och jag. Jag har funderat mycket sista tiden och jag har kommit fram till att familjen och mina vänner ska få min tid, varken orkar eller hinna titta runt på alla bloggar. Du min kära vän..vi måste planera in en date och kolla midsommar. Love you
Kram Lotta

Älskade pion sa...

Ja,man behöver allt stanna upp i vardagen ibland och fundera vad man håller på med.Jättevackra bilder. Ha en skön helg vännen. Kramar Ulrika

Huset vid ån sa...

Hej Maria! Tack för dina vänliga ord inne hos mig, vilka fina fredagstankar du delar med dig! Kram Therese

Soltorp sa...

Så vackra vinterbilder och så fina tankar, jag tror det är helt rätt, att stanna till och tänka på vad man vill och hur man lever osv. Kram Vivi

mitt skärgårdsliv sa...

Fina tankar, jag tycker även det viktigaste är att få vara frisk och må bra. Önskar dig en trevlig helg och en trevlig alla hjärtans dag!

plingan sa...

Kan man annat än bli glad när man ser dina bilder. Solen och ljuset är tillbaka!

Kram och trevlig helg!
Pernilla