tisdag 15 juni 2010

Vardagslyx


I kväll har jag varit hos en massör och fått skön massage i rygg och nacke. Jag har inga jättestora problem, men jag känner att jag behöver bli lite mjukare då och då!
Det är inte så vanligt att jag unnar mig massage, men nu kändes det behövligt med lite vardagslyx! Min duktiga 6-åring var också med och satt snällt och läste böcker i 40 minuter med löfte om att hon också skulle få prova massagebänken efteråt!
Nu är jag skönt trött och ska dricka en stor kopp te på vår trappa!
Må så gott alla läsare!
Kramar från Maria

22 kommentarer:

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Åh, vad skönt det låter! :) Jag har själv problem med nacke och rygg så jag vet hur ljuvligt skönt det är med den där massagen och hur mjuk och rörlig man känner sig efteråt. Härligt! :)

Jag hoppas att du fick en härlig stund på trappan med en god kopp te. :) Sköt om dig!

Kram Lotta

Levis o Vilda sa...

Det är verkligen vardagslyx! Själv är jag nyss hemkommen från frisören och det är också lyx för mig. Att få sitta still en hel timme utan barn och bli ompysslad...
Kram Mia

Smultron på ett strå sa...

Härlig lyx när man får unna sig lite egen tid och bli ompysslad. ´Blir lite avundsjuk allt! Och vilket fint fågelbad du har köpt dej, såna är jag väldigt svag för... //kram maria

Livet på Vestergård sa...

Vad det låter skönt med ryggmassage. Sånt borde man unna sig ibland.
Härliga foton du visar!
Ha en skön kväll! Kram Kicki

Bea sa...

Hej vännen!
Vardagslyx behöver vi lite då och då och massage låter jätteskönt och avslappnade.
Jag fick ett presentkort på fotvård och det ser jag framemot att bara få bli ompysslad och vandra därifrån på lätta fötter :)
Hoppas du har en fortsatt fin vecka!
Kram / Bea

Grodmamman sa...

Verkligen vardagslyx!:) Och jag som gillar att ha snygga naglar har börjat unna mig manikyr med jämna mellanrum. Det är vardagslyx för mig!:)
Kram

Signe 1 sa...

Men åhh så härligt med massage!!:-) Och vilken snäll och väluppfostrad dotter du har vännen!!:-)

Må gott!!

Kraam Sofia

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Visst är det underbart med lite vardagslyx. Jag fick fotbehandling med massage i present på morsdag, sååå skönt.
Ha en fortsatt bra vecka!
Kram Lotta

LOTTAS HOME sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Lissboden sa...

Det låter underbart med massage. Det är precis sådant man skall unna sig ibland i vardagen. Det är vi kvinnor värda!
Kram/Maria

VITA NYANSER sa...

Så skönt med lyxig tid till sig själv! Jag har just nu lyxat till det med att blogga, helt underbart att äntligen ha kraft och ork till det jag gillar = )!

KRAM L-L

Älskade pion sa...

Vad skönt att få lite massage,det skulle man göra oftare.Må så gott vännen. Kram Ulrika

Felix sa...

Vilka ljuvliga sommarbilder!

Tror att jag skulle behöva lite massage också. Böjde rygg lite för mycket i trädgården i söndags, så det har låst sig i ländryggen. På förmiddagen i dag kunde jag bara gå på tå... Det är en pina varje gång man ska resa sig från en stol. Hoppas att det ger sig snart, för jag har semester torsdag-fredag och hade tänkt pyssla i trädgården och växthuset.

Sommarhälsningar
Elisabet

STENLYCKA sa...

Godmorgon!
Tänk vad gott att få unna sig lite massage. förståndigt att du sköter din kropp. Det skulle jag behöva för mina spända axlar och nacke. Tyvärr slarvar jag med att sköta om mig. Först när det blir mer akut då blir det massören som får ta vid, tyvärr tar allt mycket längre tid att läka då.
Duktig 6-åring du har, hoppas han fick känna på massagebänken sedan.
Kram från Raina till dig goa Maria!

Marie//Tekla Maräng sa...

ja massage skulle man helt klart unna sig lite oftare.
Kramar:)

Norregård sa...

Låter underbart!!

Kram Malin

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det låter gott med massage, sånt ska man unna sig ibland. Duktig tjej som satt stilla så länge och väntade på dig.
Kramar
AnnaMaria

Min plats i solen sa...

Hej Maria!

Tusen tack för dina rara ord på min blogg och för att du tog dig tid att dela med dig av dina tankar kring min blogg. :) Det betyder jättemycket för mig och dina ord värmde verkligen mitt hjärta. :)

Vad skönt att höra att det finns någon som känner igen sig. Att det finns fler som brottas med samma bloggtankar som jag. Och tack för alla fina ord om både mig och bloggen och jag tror att du har rätt i att vi två nog är ganska lika varandra. Vi är ju dessutom pedagoger båda två även om jag har lämnat den yrkesbanan nu. :)

Ha en fin kväll vännen och TACK! :)
Kram Lotta

Stjärnor & Champagne sa...

Åhh det låter underbart. Här är en som skulle behöva gå 2 ggr i veckan för huvudvärken. skulle verkligen behäva ta tag i det och gå en gång i veckan. Bästa är att springa på någon som är ganska billig. Ha det gott vännen/ Kramkram Anne

Mia sa...

Det låter underbart med sån vardagslyx, speciellt om man i tillägg slipper undan lite stivhet och murring. Hoppas teen efteråt smakade :)

Huset vid ån sa...

Hej Maria! Åhh, Så skönt det låter massage! Varför gör man inte det oftare.... Jag skulle verkligen behöva gå iväg med mina muskler o leder som inte vill sluta värka. Vad duktig din 6-åring är som sitter ner så länge o väntar, annars brukar dom ju ha "myror i brallan" i den åldern. Fniss! Förstår att du hade en riktigt skööön stund! Hoppas att du får en fin dag med mycket solsken! Många SommarKramar till dig! Therese

Vita små hjärtan sa...

Det här lät väldigt skönt o rogivande......
Ha en fin dag vännen!
Kram Agnetha