onsdag 11 augusti 2010

vår trädgård
Äntligen har det slutat regna och jag kan vara ute i trädgården och fixa eller gå långpromenader utan att bli sjöblöt, det känns bra:)
Nu min sista semestervecka försöker jag göra saker jag tycker om varvat med saker barnen tycker om. I dag har vi varit på Busfabriken och nu har jag fotat en stund i trädgården och ska strax gå en långpromenad med min granne. Livet tar ju inte slut bara för att semestern tar slut, jag försöker tänka att vi får många härliga lediga stunder även framöver. I en tidning (Förskolan 6/2010) läste jag att det var bra att ha små semestrar även under hösten som exempelvis en weekend resa eller en halv dag med egen tid att se fram emot och det kanske inte är så dumt!
I dag visar jag bilder från vår trädgård, må så gott alla som jobbar eller är lediga!
Kramar från Maria

19 kommentarer:

Lena/isis sa...

Va´ mysigt och fint du har det på altan . Härligt med en pool. Och lilla fågelhuset är så fint....jag har ett precis likadant. Ja det gäller att kunna varva livet med lite här och lite där. Kramar

Grodmamman sa...

Läste också den tidningen igår och det kändes riktigt bra att jag har lite sådana pauser inplanerade!:)
Fint ni bor!
Kram

Annika sa...

TAck för en liten promenad i din trädgård...:) mysigt.... o du ... oftast är det dom små små stunderna som kommer ihåg mest... Kram Annika

STENLYCKA sa...

Hejsan!
Så vackert du har det i din trädgård!
Här öser regnet ned ikväll, konstigt att man blir så fort trött på regn.
Jag har börjat lite försiktigt att jobba denna veckan, har bara öppet biblioteket en dag denna och nästa vecka. Sedan drar det igång som vanligt. Känns bra med en mjukstart. Man är lite seg i början , kom tex inte ihåg vad jag hade för lösenord när jag loggade in på datorn på jobbet. Tyder på att jag verkligen har kopplat bort jobbet denna sommar.
Önskar dig allt gott!
Kram Raina

Livet på Vestergård sa...

Jag börjar jobba i morgon, men visst kan det bli små utflykter även efter att man börjat jobba.
Fin trädgård och så skönt med polen på terassen :)
Nu har vi också fått fint väder igen och jag har tillbringat den sista lediga dagen med trädgårdsarbete.
Kram Kicki

Mia sa...

Så kul med lite trädgårdsbilder. Ser mysigt ut och det röda huset, skulle passa fint i ett äppleträd här också. Livet tar inte slut efter semestern men det blir så himla mycket svårare att ta sig tid till allt man vill göra, hm, prioriteringar ..??..
Nog är det skönt att ha tid både till sig själv och familjen, städa behövs ju inte alltid, det man gör idag ser lika 'illa' ut imorgon, då är smulor och grus tillbaka, så en dag mer eller mindre..spelar ingen roll:)
Njut din sista vecka, hoppas på lite go'väder till dig :)

Lantliv i Norregård sa...

Hej!!
Fina bilder du bjuder på! Visst är det viktigt att ha något mysigt att se fram emot även på hösten!!!

Kram Malin

Britt sa...

Tror också att det är bra att ha lite att se framemot även på hösten//Britt

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen...Ja här har det åskat ikväll och fullkomligt öst ner. Näpp det har du rätt i att livet inte tar slut för att semestern tar slut och visst är det viktigt att stanna upp och ta lite tid och och åka iväg och bara vara. Ha det bäst/ Kramkram Anne

Livet på Berget sa...

Ni bor verkligen så mysigt!
Ha de gott!
Kram
/Sara

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det låter bra det Maria, så får vi tänka. Jag börjar också jobba på måndag, men det ska bli ganska kul faktiskt. Och just en sån helg-resa ska jag göra med mina arbetskamrater till Tanumsstrand. Härligt ställe du bor på, skönt och kunna vara ute lite mer.
Må gott
Kramar
AnnaMaria

chokladblomma sa...

Nej, det är nog helt sant det där med enliten weekendsemester. Nå't får man nog hitta på. Hösten har ju en tendens att bli ganska lååååång annars!!
Fina bilder!
Kram

Systrarna Hjertén sa...

Låter härligt att fortfarande vara ledig, idag har det varit riktigt varmt, men jag satt inne på jobbet och huttrade - blä!!

Ser härligt ut med en pool på altanen!

Mvh
Frida

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Mmmm låter klokt det där.
Tänk att jag har precis börjat funderat på det.
Jag har jobbat i fyra dagar och nu går jag å planerar en weekend i oktober.En överraskning till min käre Man.

Må så gott du med.
Kram
Linda

Lissboden sa...

Visst känns det lite melankoliskt att semestern är slut för denna gång men det är säkert nyttigt med en ledig helg och kanske en kortare resa.
Vilka fina bilder du visar!
Ha en fin helg!
Kramar från Maria

Helena sa...

Å vad fint ni har i trädgården! Kram Helena

Lyckoslanten sa...

Tack för titten i din trädgård! Jag tror också att det är viktigt att ha någon liten resa att se fram emot, något som bryter det vanliga.
Lycka till med jobbet nu, men innan dess en skön helg! ♥

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Härliga bilder från er trädgård och vad fint ni har det. :) Jag tycker att det låter som om du har härliga dagar nu med den bästa laddning inför jobbstarten som man kan ha. :) Njut av de sista lediga dagarna och ha en riktigt bra arbetsvecka nästa vecka. Och du, jag tycker det låter toppen med lite smålediga dagar i höst och vinter. Det piggar nog upp! :)

Sköt om dig Maria och ha en fin helg! :)

Kram Lotta

Älskade pion sa...

Vad fint ni har det.;) Jag ska ta lite semester om en dryg vecka,ska bli såååå skönt.ha en riktigt skön helg vännen. Kram Ulrika