lördag 6 november 2010

Tid för eftertanke

I dag är det Alla helgons dag och jag sänder extra tankar till dem som inte finns kvar hos oss på jorden längre. Jag har varit på kyrkogården och det var så stilla och vackert. Mina vänner i himlen har jag alltid nära mig, men visst är det bra att ha en speciell dag för att stanna upp lite extra. Jag tänker även idag på hur skört livet är och sätter värde på att jag och mina nära är friska.
Ha det gott alla läsare och lev i nuet!
Kramar från Maria

15 kommentarer:

STENLYCKA sa...

Hos mig har det varit en vacker vinterdag med lite frost på marken och en svag novembersol, känns bra idag när mitt hjärta gråter. Det är ett år sedan min mor gick bort och en dag som denna kommer alla minnen tillbaka, känner en oerhörd saknad, men jag tror det är viktigt att få sörja för att senare kunna gå vidare. Livet kan vara krokigt men aldrig utan mening.
Stor kram till dig!
Raina

6 november 2010 11:17

Grodmamman sa...

Är sällan ute på kyrkogården. Min pappa finns inte där, han finns i mitt hjärta och är med mig varje dag. Visst är det bra att stanna upp och tänka lite extra på alla de som inte finns med oss längre, men som sagt, de finns alltid med mig.
Tänder ljus här hemma idag.
Kramar

millandante sa...

Fint inlägg, och visst är det både en fin och eftertänksam helg denna...

Grattis till din vinst du lyckliga och grattis till en lyckad konsert!! Är övertygad om att det fanns mycket kraft och känslor i den kyrkan den dagen!

KRAM

Min plats i solen sa...

De vi saknar finns alltid med oss och det är fint att hedra dem denna dag. De vars gravar jag inte kan besöka skänker jag en extra tanke idag. De är med mig varje dag.

Sköt om dig du rara och fina Maria!
Kram Lotta

Lyckoslanten sa...

Håller med om allt du skriver! Det kändes extra fint i kväll att samlas till middag med mina föräldrar och systrar med familjer. Man får vara tacksam för varje dag tillsammans! ♥

Ullis/Leva på landet sa...

Var längesedan jag var till kyrkogården. Bor långt ifrån den där mina vänner har sin sista vila. Håller med dig om att de finn ju nära jämt. Tänder ljus här hemma idag istället.
Ha en fortsatt bra helg!
Kram Ullis

Älskade pion sa...

Jag tog med mig barnen till kyrkogården och tände ljus för våra kära,en fin tradition,tycker jag.Kram på dig vännen Ulrika

Livet på Vestergård sa...

Så fint - både ord och bild !
Vi är tacksamma för dem vi får ha med oss och minns de som gått före oss.
Ha en skön söndag! Kram Kicki

årstidens bästa sa...

Vackert.


Kram till dig med.
Linda

Livet på Berget sa...

Kloka ord!
Ha en fin söndag!
Kram
/Sara

Anna-Lena sa...

Ja, livet är skört och det gäller att sätta värde på det som är viktigt, att man lever och får vara tillsammans. Ingeting annat är egentligen viktigare än det.

En skön söndagkväll önskar jag dig!

Kram Anna-Lena

Vita små hjärtan sa...

Maria du skriver alltid så himla klokt och vackert!
Kram Agnetha

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, det är så sant.
Agneta kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Roligt att du är med i min utlottning, lycka till och kram på dig
AnnaMaria

chokladblomma sa...

Skänkte extra många tankar i helgen till min käre pappa... SAKNAR!
Vilka underbara kort du har tagit på dina barn!!! Jättefina!
Kram