söndag 1 maj 2011

Tack alla fina

Det är med blandade känslor jag tar det här beslutet, att ta en längre bloggpaus. Att blogga, fota och besöka andra inspirerande bloggar är för mig ett stort intresse, som ger mycket tillbaka. Men jag känner att jag inte vill sitta vid datorn så mycket, jag vill vara ute, umgås med familj och vänner, ha fler större projekt i "verkliga livet". Jag har provat ett tag att bara göra inlägg och inte besöka andra bloggar så mycket, men det är ju mötet med andra bloggare som är givande!

Jag vill tacka alla som läser min blogg och alla ni fina bloggvänner som alltid ger så gulliga kommentarer, ni betyder så mycket för mig!

Många kramar från Maria

28 kommentarer:

Mia sa...

Ha det bra och sköt om dig Maria. Ett förnuftigt val du gör. Datatid kan fort bli för mycket.
Hoppas du får en riktig fin sommar :)

Fröken Kråknäs sa...

Jag förstår hur du tänker. Ibland blir man bara så trött på sig själv där man sitter vid datorn och tiden går samtidigt som man mår gott av all inspiration man får. Jag försöker balansera det hela genom att inte känna något tvång att alltid vara update. Tror att jag har hittat en mellannivå.

Ha det gott och blogga varsamt:)
Kram Katarina

LOTTAS HOME sa...

Ta hand om dig vännen!
Vi kommer att sakna dig, men förstår ditt val. Hoppas att vi ses igen någon dag i Blogglandia.
Ha en härlig sommar!
Stor varm kram från Lotta

LyckligaPraliner sa...

Ja, man ska göra det som känns rätt för en själv :) Jag har ju inte haft en blogg så länge men jag förstår ändå precis vad du menar. Ha det så gott och fyll tillvaron med det du gillar & behöver. Jag kommer att sakna ditt bloggande och är redo att läsa när du startar igen ;) Kram till dig och ha en underbar sommar också!

Ann-Louise

Livet på Vestergård sa...

Ja ibland tar jag också paus när det börjar ta för mycket tid med bloggandet, men samtidigt är det ju så givandet...
Satsa på livet utanför bloggen nu och kom tillbaks när du känner för det!
Ha det bra! Kram Kicki

Lantligt i smultronbacken sa...

Ibland får man en tid att behöva en paus och det är väldigt viktigt att lyssna på sig själv som du nu har gjort.

Vi ses snart igen hoppas jag

Ha en härlig sommar

Kram Teres

mammaxtre sa...

Sköt om dig.

Stjärnor & Champagne sa...

Vet precis hur du känner dig:) Jag har tyvärr dragit ner på att lämna kommentarer, det stressar mig mycket men som du säger alla dessa fina bloggvänner man träffar i cyber. Dom kan man inte vara utan. Men vännen vi finns här och väntar på dig. Var rädd om dig:) Kram Anne

Grodmamman sa...

Känner igen mig i dina tankar och det sista har det inte blivit mycket bloggande.
Ta hand om dig och gör det du vill i "verkliga livet", så hoppas jag att du snart är tillbaka!:)
Kramar

mitt skärgårdsliv sa...

Förstår dina tankar! För min del har det inte blivit mycket bloggande senaste tiden för man vill göra så mycket annat än att sitta vid datorn... Sköt om dig! Jag har dig på bloglovin så dyker det upp ett inlägg ifrån dig så kikar jag in :) Ha en riktigt skön sommar!

Villa Carl Larsson sa...

Tack själv! Det är roligt med bloggandet men det får aldrig kännas som ett nödvändigt ont. Ta hand om dig och de dina istället och blogga när du har lust och hinner med.

Kram Josefin

Tiger sa...

Hoppas att du inte slutar blogga helt. Men det är klart att man måste ta lite pauser också. Jag hoppas att du är tillbaka med ett litet inlägg någon gång emellanåt. Kanske när det regnar...? Jag ser fram emot en och annan promenad på landet...

Vårhälsningar
Elisabet

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Puss på dej du fina!
Du ska följa ditt hjärta och göra det som känns rätt för dig.

Ta hand om dig.
Stor kram
linda

Snickaregården sa...

Ta hand om dig och njut av våren och sommaren.

KRam Maria

Lyckoslanten sa...

Visst ska du prioritera livet utanför bloggen nu! Jag tycker också att jag inte alls hinner med, men samtidigt är det fint att dokumentera. Det är annorlunda när barnen är utflugna!
Njut nu av vår och sommar! ♥

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Halloj vännen!

Förstår dig till fullo. Jag är lite inne på samma linje själv. Tiden räcker inte riktigt till för allt man vill och det är inte roligt när man känner att vissa saker blir lite halvhjärtade. Det är ju det verkliga livet som är det viktiga. Jag har också försökt att dra ned på bloggandet men det känns inte roligt, och jag håller med dig om det är möten med andra som är givande. Att det ska vara så svårt att finna en och balans.Det kanske är dags för mig att göra som du, prioritera. Ditt val är rätt och skulle du ångra dig finns ju alltid Blogglandia kvar.

JAg kommer att sakna dina fina bilder och ljuvliga promenader!

NJUT av livet och din underbara familj!!

Kramar till dig!

Anna-Lena

Lissboden sa...

Hej Maria!
Jag tycker att du tagit ett mycket klokt beslut som tar en längre paus från bloggandet. Jag kommer att sakna dina klocka och fina inlägg. Du är en av bloggtjejerna som jag alltid återvänder till.
Jag tycker att det verkliga livet är så mycket viktigare än sittandet vid datorn så jag skulle göra precis samma sak som du om det inte var för att jag når ut till mina kunder bra genom bloggen. Jag har också dragit ned på bloggandet och besöken hos andra och visst är det tråkigt men ett måste om man ska hinna med allt det andra som livet har att erbjuda.
Jag önskar dig en fin och sommar om vi inte ses härute i cybervälden innan dess!
Många kramar från Maria

Älskade pion sa...

Det är sant...det här med att blogga tar lite av ens tid.Du gör helt rätt om det är så du känner.Hoppas att du får en härlig tid framför dig.Kram Ulrika

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Du ska göra det som känns rätt för DIG Maria. Att blogga och besöka andra bloggare ska ju vara något roligt, lustfyllt och inspirerande. Inte kännas som något jobbigt som kräver för mycket tid från livet i övrigt. Blogga och besök oss andra bara när du har tid och lust. Då blir det bäst. För det viktigaste är att DU mår bra och känner glädje.

Jag känner igen mig i dina tankar eftersom jag själv brottas med dem. Speciellt nu då vår och sommar står för dörren. Det är så mycket annat i livet som lockar än att sitta framför datorn. Därför blir det även för mig denna tid färre inlägg, färre besök och kommentarer hos er andra. Men det betyder ju inte att jag inte fortfarande bryr mig om er. Bara att det blir lite längre mellan besöken och att jag mår bra.

Jag kommer att sakna dina inlägg, fina bilder här och alltid lika omtänksamma och rara kommentarer hos mig vännen. Du är en pärla! En bloggsyster som jag uppskattar otroligt mycket. Tack för att du finns och njut av din bloggpaus och förhoppningsvis finner du lusten att skriva ett inlägg och berätta hur du har det någon gång då och då. :)

Sköt om dig du fina!

Kram Lotta

Vårt lilla röda hus sa...

Så rätt du gör, njut av din vardag och din familj! Allt har sin tid.

Ha det så bra och välkommen tillbaka.
Kram Eva-Mari

Blåbärs och smultronstället sa...

Tack det samm goa du!
Blogga när du har tid och lust, men jag kommer sakna dig. Jag orkar och hinner inte blogga så mycket heller, men jag ska försöka att inte stressa upp mig...
Ta hand om dig vännen!!!
Kram Susanne

Livet på Berget sa...

Ha de så bra och hoppas ditt projekt blir super roligt!
Kram
/Sara

Vita små hjärtan sa...

Hej Rara!
Det är så kloka ord!
Hoppas vi hörs igen.
Kram Agnetha

VillaKarlslund sa...

Förstår dig,man har svårt att sitta vid datorn den här årstiden.
Ta en paus o njut av våren:))

Ha det fint.
Kram Tina

Ullis/Leva på landet sa...

Jag förstår dig helt. Gör ju så jag också. Blir inlägg när jag verkligen känner för det och har tid. Att känna press att man måste gör det bara att få det att bli tråkigt och jobbigt. Det är många gånger jag sitter vid datorn utan att ens öppna bloggen eller bloglovin, men det känns bra. Gäller att komma över det att man inte känner tvånget.

Sköt om dig och ha en riktigt skön helg!
kram Ullis

Vi hörs ju ändå.....

Lotta-livets väv sa...

Hej!
Jag tror att man kommer till den här punkten efter en tid som bloggare. Jag ser att många av mina bloggvänner antingen trappar ner eller så låter de bloggen bli vilande. Livet vill liksom gå vidare utanför den här lite artificiella världen.

Tusen TACk för den här tiden Maria. Jag kommer att sakna dig, de gånger som jag de facto faktiskt besöker blogglandia....men jag förstår dig till fullo. Det är över ett år sedan jag la min blogg på is och jag har bara sporadiskt skrivit i min blogg.
Lev livet i verkligenheten. Vännerna här finns kvar i viss utsträckning.
Kram, kram
/Lotta

Min plats i solen sa...

Kram på dig Maria och jag hoppas att allt är bra med dig i solskenet! :)

KRAM

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna