tisdag 6 december 2011

Krans till dörren




Jag älskar kransar tycker det är så vackra och att det finns så många olika varianter. Min favoritkrans är av lingonris och formad till ett hjärta, tyvärr har jag ingen än....! Jag brukar ha kransar efter årstiderna, i bland gör jag egna och i bland köper jag. Den jag har på ytterdörren i år är köpt på Ica! Trodde nog aldrig jag skulle hitta en fin krans där, men det gjorde jag, en enkel krans med få detaljer helt i min smak.
Ha det så bra i julstöket!
Kramar från Maria

11 kommentarer:

Nilla Q sa...

Håller med, det är jättefint med kransar!

kram Pernilla

Livet på Vestergård sa...

Jag gillar också kransar! Ännu har jag inte fått någon gjord till ytterdörren så jag hoppas att jag hittar någon att köpa. Din är jättefin!
Kram Kicki

Kristina sa...

Hejsan!
Vilken mysig blogg du har!
Trevlig läsning och underbara bilder. Kikar gärna in igen!
Ha det så fint!

Grodmamman sa...

Jag köpte färdigklädda kransar i år av gran och buxbom. Tyckte att de var så fina precis som de var, så i år pyntade jag dem inte alls innan jag hängde upp dem.
Otippat att hitta en så fin krans på ICA!
Kram

Felix sa...

Visst är det fint med kransar! Här har det inte kommit upp någon julkrans på ytterdörren än. Brukar ofta bli till 3:e advent. Hade inte heller trott att man kunde hitta kransar på ICA...

Adventshälsningar
Elisabet

Unknown sa...

Det är fint med kransar och inte kunde man tro att ICA har sånt. Kanske dit man ska bege sig ;)

Kram Maria

chokladblomma sa...

Ja, ibland så önskar jag att jag hade fler dörrar att hänga kransarna på! ;-)
Fast då hade jag säkert velat ha enhetligt, så där försvann det roliga!
Din krans är jättefin, enkel och naturlig, det gillar jag!
Kram

A House With A View sa...

Jättefin krans! Jag gillar torkade apelsinskal, det ger en riktigt julklänsla!!! Vad roligt att du gillade min krans! Den är ju helt enkel, utan några extra dekorationer! Jag blir så glad över dina fina kommentarer hos mig!!!

Stöööörsta kraaaaaaaamen aka

Lyckoslanten sa...

Gillar också kransar och mest blir det till att köpa. Skulle gärna ha en likadan som du har! ♥

Min plats i solen sa...

Fin krans Maria! Jag önskar att jag varje år gjorde mina egna kransar, men det gör jag inte. Hittar jag en fin krans i handeln så köper jag den gärna hellre än pysslar själv. Det är svårt att få tiden innan jul att räcka till som det är så ofta blir det köpe-krans för min del. Men ibland förvånar jag. ;)

Kram till dig

Gottegrisen sa...

Jättefin krans! Min höstkrans är tyvärr så fin, så jag klarar inte av att byta ut den trots att den inte är så julig. Jag får jula till det desto mer inne :o)

//Linda