lördag 21 maj 2011

Min fina trädgårdsmöbel







Mina föräldrar ska flytta till stan och då finns det en hel del som inte får plats! Jag har turen att få överta deras fina möbel som har stått på verandan i alla år. Den är köpt på 70-talet, men den fick en uppfräschning förra året så den känns nästan som ny.
Jag har den nu på vår framsida och köpte 2 fina krukor på Plantagen som står bredvid. Det blev så fint och jag är glad att ha lite gammalt bland det nya!

Ha en fortsatt skön vår alla fina läsare!

Kramar från Maria

lördag 14 maj 2011

Njuter av varje minut





I dag har vi haft trädgårdsdag och haft en skön dag ute. Jag njuter av alla vackra Körbärsträd och alla vackra blommor, jag skulle vilja stanna tiden nu! Jag har i alla fall tagit 2 dagar semester, för att kunna njuta fullt ut!


Nu ska vi grilla Kycklingfilé, äta färskpotatis och mysa med familjen. Jag ville bara göra ett litet inlägg och visa några vackra foton jag har tagit i dag.

Må så gott alla fina läsare och tusen tack för alla goa kommentarer!

Många kramar från Maria

söndag 1 maj 2011

Tack alla fina





Det är med blandade känslor jag tar det här beslutet, att ta en längre bloggpaus. Att blogga, fota och besöka andra inspirerande bloggar är för mig ett stort intresse, som ger mycket tillbaka. Men jag känner att jag inte vill sitta vid datorn så mycket, jag vill vara ute, umgås med familj och vänner, ha fler större projekt i "verkliga livet". Jag har provat ett tag att bara göra inlägg och inte besöka andra bloggar så mycket, men det är ju mötet med andra bloggare som är givande!

Jag vill tacka alla som läser min blogg och alla ni fina bloggvänner som alltid ger så gulliga kommentarer, ni betyder så mycket för mig!

Många kramar från Maria