onsdag 8 februari 2012

Vårt badrum





I dag visar jag några bilder och detaljer från vårt badrum. Det är det rummet vi renoverade senast här hemma. Vi ville ha ett klassiskt badrum, som vi inte skulle tröttna på så det blev neutrala färger i vitt, grått och svart, med mosaik fond som lite extra. Det går ju alltid att piffa med färg i handdukar och mattor och det är ju roligt att kunna variera sig lite:) Min favorit parfym däremot, den varierar sig inte! Jag har haft Laura i nästan 20 år och mina barn säger att den luktar mamma:)
Ha det gott alla fina läsare och tack för att ni tittar in!
Kramar från Maria

12 kommentarer:

Vita små hjärtan sa...

Vad mysigt...luktar mamma!!!!
Vad fint ni har det i badrummet!!!
Ha det så gott vännen..
Kram Agnetha

Villa Carl Larsson sa...

Fint! Det är toppen att ha basfärger och så kan man variera med handdukar och annat krims krams om man vill :) Vi har svart/vitt i ena badrummet och grå/vitt i det andra. Det håller i en evighet :)

Luktar mamma.. hihi Klart du inte kan byta då ju! Den luktar underbart den där parfymen.

Kram Josefin

mitt liv som jag sa...

Det ser jättefint ut! Ja men det känns smart att ta neutrala färger när man gör en sådan renovering som kostar mycket pengar och som man vill ska hålla länge och precis som du säger så går det ju att piffa till med diverse saker, och piffandet är ju så roligt :)! Ha en riktigt skön kväll! Kramar Jennifer

Grodmamman sa...

Vi valde vitt på väggar o mörkgrå på golvet när vi renoverade vårt badrum för att det skulle vara tidlöst. Det är 9 år sedan vi gjorde det till sommaren o jag är fortfarande lika nöjd!:)
Jag använder mycket sällan parfym, men jag kommer ihåg samma känsla med min egna mamma. Hon använde en parfym från Nina Ricci under min barndom.
Kram

Nilla Q sa...

Det där var väl riktigt, riktigt snyggt!

Valde också neutrala färger när vi gjorde om. Är ju så tråkigt om man tröttnar för snabbt...

Kram Pernilla

Lotta sa...

Vad fint ni har det i badrummet.
Vi håller på att renoverar vårt, det är snaart klart.....
Kram Lotta

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jättefint och fräscht badrum, och toppen med basfärger. Snyggt med mosaiken bakom tvättfatet. Ska provdofta Laura nästa gång jag är i stan.
Kramar
AnnaMaria

Solstrimmor sa...

Fräscht och fint, precis som köket! Ska känna på doften så jag vet hur du doftar:)

Hoppas din dag blir fin.
Kram Eva-Mari

Villa Vinkelhaken sa...

Jättefint och fräscht badrum! :)

Ha en bra kväll!
Kram Jenny

A House With A View sa...

Wow så jättesnyggt!!! Äääälskar mosaik!!! Ljust och fräscht!! Det där kommer du inte tröttna på i första laget, sobert och tidlöst!!!! Bra val!!!

Stööööörsta kraaaaaamen aka

Sjabbig men chic sa...

Ser väldigt fräscht och snyggt och härligt ut! Och Laura doftar härligt!

Kramis Lisa
FB Maria?

Fröken Tindra sa...

Tack för dina gulliga ord!
Fint badrum! Vi har också mosaik i badrummet men på golvet och kring lilla fönstret. Vår är grön-turkos-blå. Inte så lätt att variera men jag gillar den verkligen.
Ett par av mina gamla favoritparfymer kan jag inte använda längre. De doftar inte gott på mig längre. Inte ens nyinköpta så jag har väl ändrat något i huden. Kul att dina barn kopplar ihop doften med dig. Då har den verkligen blivit en signatur. =0)
Ha en fin helg!
Kram!