tisdag 27 mars 2012

Vackra påskägg




Jag älskar traditioner och att få förgylla vardagen lite. Det är viktigt för mig att göra skillnad på vardag och helg och göra det mysigt:) Nu är det ju snart påsk och jag har hittat så vackra påskägg i en av mina favorit nätbutiker, www.hemlängtan .com. Det ska bli skönt att få några dagar extra ledigt tillsammans med familjen, göra påskfint härhemma och äta lite god mat! Vi ska dock inte vara hemma hela helgen, dottern och jag ska faktiskt åka till Ullared också tillsammans med min bästa vän Lotta och hennes Elin. Det ska bli roligt att få en utflykt också! (bilder lånade från Hemlängtan)
Må så gott alla fina läsare!
Stor kram från Maria

14 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du gillar att pyssla. Jag har lagt ned allt sådant där. Jag ska försöka ha vårstädat till påsk och så ska vi äta tillsammans. Mer än så blir det inte.

Fina var äggen ... i alla fall. kram

Grodmamman sa...

Så vackra ägg!
Sonen frågade mig senast idag om jag skulle fixa några påskägg till honom och dottern. Han såg sin chans att slippa köpa den helgens godis för egna pengar!:) Och det är klart att jag måste fixa detta åt dem!
Kram

mitt liv som jag sa...

Men så fina ägg! Nu blev jag sugen på att börja påskpynta lite här hemma :). Brukar inte bli så mycket pynt men lite ris i alla fall och nu vill jag ju ha sådana ägg som du har! Tycker också om att hålla på traditioner och det blir härligt med lite extra ledigt. HOppas att ni får en riktigt bra resa till Ullared, det låter jätteroligt att åka iväg sådär. Må så gott! Kram Jennifer

Lotta sa...

Jätte fina ägg.
Mysigt också med en liten tripp med bästa vännen.
Till Ullared har jag bara varit en gång för måååånga år sedan, vi har lite långt att åka dit, fast många härifrån brukar ta sig en tur dit trots lång väg....
Kramis Lotta

Livet - här och nu sa...

Så vackra ägg, ska verkligen titta in på hemsidan där du hittat dem. Har haft svårt att hitta något fint i år tycker jag, är inte sugen på gult, grönt och de där "vanliga" påskfärgerna. Är sugen på precis något sådant fint som du visar.

Hittade några fina glasägg i fredags, men annars var det tomt på vackra påsksaker. Håller med om att det är härligt att pynta och göra skilland på vardag och fest!

Ha en bra onsdag!

Kram Pernilla

Solstrimmor sa...

Söta ägg. Så roligt att åka på tjejutflykt till Ullared. Alla har samma intresse förmodar jag;)

Ha en trevlig vecka.
Kram Eva-Mari

årstidens bästa sa...

Älskar ägg!
Dina är sååå fina.

Kram
Linda

Älskade pion sa...

Fina bilder.Vad mysigt ni ska ha det,och Ullared,det är ju sååååååååå roligt att shoppa där.:)kram Ulrika

STENLYCKA sa...

Ja, visst är det kul att pynta lite inför påsken och äggen var så söta! Härligt att få lite ledigt och vara tillsammans med nära och kära. Jag och min man skall åka till Motala vårt barnbarn fyller tre år på självaste påskafton. Så då blir det fest.
Ha det så gott!
Kram Raina

♥ Fyra årstider sa...

Snart blir det Ullared, det blir festligt värre:) Bästa blir att få träffa er.

Kram Din vän

Lyckoslanten sa...

Fina ägg! Jag tror många ägg är gömda och glömda här! Får börja söka och tillverka nya! Ha det så bra i Ullared! ♥

A House With A View sa...

Åh vilka superfina påskägg!!! Helt bedårande!! Håller med, ska verkligen bli skönt att få lite extra ledigt och vara med familjen under påsken. Roligt med din resa till Ullared också:))))

Stöööörsta kraaaaaaaaamen aka

Vardags-mirakel sa...

Jag gillar Ullared, du har tagit så vackra bilder och skriver så fint om att hålla på traditionerna. Ha det bra, kram Eva.

Lissboden sa...

Hej Maria!
Vilka fina ägg du visar.
Jag säljer de silverfärgade äggen i Lissboden men jag har inte tänkt på dem som "påskiga" utan mer som pynt till granen. Tack för tipset!
Ha det gott!
Kram/Maria i Sälenfjällen