lördag 25 augusti 2012

Höstblommor i trädgården
Nu har barnen börjat skolan och vi har alla kommit in i våra rutiner igen. Det är så skönt när allt flyter, när mina nära mår bra, vi har roliga saker att se fram emot, det börjar bli höst och skön luft. Jag älskar när höstlugnet lägger sig och det är lite disigt på morgonen, lite varmare på dagarna och lite mörkt på kvällarna så vi kan tända ljus och mysa:)  Det blir rofullt i naturen och det smittar av sig på mig:) Den här helgen ska vi vara hemma och jag ska börja göra höst fint i trädgården. Min pappa var snäll och åkte och köpte nya blommor åt mig i går så nu har jag planterat lite höstblommor i krukorna. Utanför trädgården står rågen på väg att bli färdig att skördas, hästarna går i hagen, det är så vackert. I dag ska jag bara njuta av att det börjar bli höst!
Ha en fin helg alla läsare!
Kramar från Maria

5 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det vackert med stora gulnande vajande rågfält? Ja nu känns det som om hösten verkligen är på väg ,jag tycker sommaren var alldeles för kort. Men jag önskar er en trevlig helg från Kristina

Hanna sa...

Jätte vackert,
jag tycker också det känns så bra när allt kommit igång.
kram
HAnna

Systrarna Hjertén sa...

Varje årstid har sin charm och det är skönt! Jag tycker dock att jag blev lite snuvad på sommaren i år, kan man inte få en ny chans nu direkt? Hösten hinns säkert med ändå?! ;)

/Frida

Grodmamman sa...

Håller med om att det är skönt att komma in i rutinerna igen och att det börjar gå mot höst. Jag vill dock inte ha höst riktigt än och kanske har det med att vi har en resa utomlands att se fram emot, men sedan vill jag ha höst. Gärna en höst utan en massa regn, tycker vi fått tillräckligt i sommar!:)
Borde också plantera nytt i våra utekrukor, men det får vänta till i veckan.
Kram

A House With A View sa...

Vilken snäll pappa du har!!! Härligt att plantera höstblommor och göra lite fint:)))) Det är verkligen mysigt med hösten, alla årstider har sin charm:))

Stöööööööööörsta kraaaaaaaamen aka