söndag 2 december 2012

Underbara vinterdag


Visst är det härligt att det äntligen blev kallt och att det kom snö! Nu infinner sig verkligen den riktiga advents stämningen och det blir ljust och vackert ute. Barnen tycker också det är härligt, de sprang ut i går morse och tog fram pulkor, snowracer, tefat och gick ut i vår hage. Vi har en lagom stor backe i hagen, där de älskar att åka. När det började bita i kinderna kom de in och drack varm choklad och åt lussekatter, det är livskvalitet i vår familj! Sådana dagar älskar jag att bo på landet extra mycket, det är mysigt att leva nära naturen, rådjuren går och och betar bakom huset, fåglarna smaskar vid fågelmaten och när jag kommer ut är det helt lugnt och tyst. Jag gillar soliga vinterdagar, advent och jul så den här helgen har jag haft det extra bra:)
Ha en fin vecka alla läsare och kanske vi ses på Instagram...promenader på landet.
Kramar från Maria

7 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Men du vad det låter härligtoch vilka fina bilder! Sådana dagar är ju bara bäst, och varm choklad efter härliga aktiviteter utomhus är så gott :-).
Ha en fin kväll! Kramar Jennifer

Grodmamman sa...

Är ju så härligt med varm choklad efter ett par timmar i pulkabacken!:)
Kram

STENLYCKA sa...

Ja, visst är det härligt att vintern kom precis lagom till advent. Förstår att barnen ser glada och lyckliga ut, så fina barn ni har!
Önskar dig och din familj en fin vecka!
Kram Raina

Blåbärs och smultronstället sa...

Underbara bilder och barnen ser så himla söta ut!
Vilka fina kort ni har gjort också, kul att göra och ge bort.
Ha det bäst!!!
Kram Susanne

Vårt röda hus sa...

Dina bilder är så vackra, som vanligt! Kul för barnen att dom äntligen får lite snö att leka i!

Varm kram i vinterkylan!
Eva-Mari

Min plats i solen sa...

Så fina bilder och jag kan bara hålla med dig, det är lycka att bo på landet. För något år sedan frågade vi döttrarna om de hellre hade velat växa upp inne i samhället där kompisarna bor än här ute på landet. Om de hade saknat något? Svaret värmde våra hjärtan för nej, de skulle aldrig i livet ha velat växa upp någon annanstans. Bara tänk, de har säkert haft minst tjugo kojor genom åren medan deras kompisar bara fick plats med en i sin trädgård. Ja, så kan man ju också se på det. ;)

Njut av härliga vinterdagar tillsammans och ha det gott vännen.♥

Kram Lotta

A House With A View sa...

Såååååå vackra foton!!! Härligt att bo på landet, det vet jag som också bor utanför stan:))) Fina och glada barn:)))

Stööööörsta kaaaaaaaaaaaam aka