torsdag 31 januari 2013

Något att längta till



Nu är den bokad, sommarens stuga på Öland. Jag älskar att vara på Öland och att vara vid vatten, det är så rogivande och så älskar jag att bada också:) 


Eftersom min pappa inte kan åka på semester tillsammans med min mamma längre (efter hennes stroke) så brukar barnen och jag ta med oss honom på semester några dagar på sommaren. Förra året var vi också på Öland och hade jättemysiga dagar så vi hoppas att det blir lika härligt i år.


På Öland finns många sevärdigheter (som min pappa gillar), många mysiga cafèer och härliga stränder  som barnen och jag gillar, så något för alla:)
Det är alltid mysigt att ha något att längta till:)


Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria

14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Vad det låter mysigt! Jag var på Öland när jag var liten och sedan var jag och maken där när jag väntade vår son. Ingen bra start då jag mådde jätte illa när vi skulle dit och det bara fanns utedass!:/ Lustigt nog fick vi stanna på vägen för att jag var tvungen att må illa, men sedan mådde jag inte illa mer under hela den graviditeten!:) Alltid kul att ha något att längta till!:)
Kram

Solstrimmor sa...

Så snäll du är som tar med din pappa på ölandssemester! Så viktigt för barnen senare i livet... fina minnen från somrarna med morfar:)

Kram Eva-Mari

LyckligaPraliner sa...

Åhh det verkar alldeles underbart härligt! Vilken bra idé att boka en stuga även denna sommar och ta med din pappa också. Ja, det är roligt att ha något att längta till :)

Kram, trevlig helg till er!

Ann-Louise

mitt liv som jag sa...

Jag älskar också Öland! Mitt jobb har stugor där så jag hoppas ha turen att få hyra en i sommar, de är väldigt populära så det blir utlottning, så jag håller mina tummar :).

Härliga bilder du bjuder på! Må så gott fina du! Kram Jennifer

Lyckoslanten sa...

Jag har tyvärr aldrig varit på Gotland, men aldrig Öland. Vi har pratat om det, men det blir oftast enklare att ta en charter till någon Medelhavsö. kanske i framtiden, men så fint att du har funnit ett fin semesterort för er och din pappa! ♥

Fröken Kråknäs på vift sa...

Öland är för mig fågelskådning eftersom jag är gift med en fågelskådare. Jag har tillbringat ett antal timmar på många vackra ställen på Öland i väntan på att maken sett de fåglar han ville se eller att han har gett upp. Dessa timmar har bara varit av glädje eftersom Öland äger en speciell vackerhet.

Vad kul att ni har bokat semester där och att din pappa ska med.

Ha en skön helg!
Kram Katarina

Ett hem på landet sa...

Öland är en härlig plats att besöka på sommaren, det tycker jag också. Om det regnar på alla andra platser så brukar Öland vara soligt, konstigt det där. Underbara bilder, var på Öland är de bägge översta tagna?
Kram

Hanna sa...

Ha en bra fredagskväll.
kram
Hanna

A House With A View sa...

Åååh det låter uuuunderbart!!!! Vad himla kul att ha en fin resa att se fram emot:))))))

Önskar dig en finfin helg!

Kraaaaaam aka

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Härligt och ha en resa och se fram emot, Öland är jättefint. Och så roligt för din pappa och få följa med.
Ha en skön helg
Kramar
AnnaMaria

årstidens bästa sa...

Jag sitter och letar för fullt efter stuga på ön intill, Gotland!

Ha en fin Söndag.
Kram
Linda

Blåbärs och smultronstället sa...

Underbara bilder!
Jag var på Öland för länge sen och det är så fint där. Härligt att se fram emot och fint att ta med pappa också. Sen mamma blev änka för snart 20 år sen, så har vi tagit med henne på olika resor.
Än har vi inte bokat nåt till sommaren, men vi får se om det blir i Sverige eller utomlands. Vi har pratat lite om Gotland...
Ha en fin söndag!!!
Kram kram Susanne

Nilla Q sa...

Åh vad underbart! Så härligt att ha att se fram emot. När jag var liten var vi ofta på semester på Öland, men jag har inte varit där på över 10 år nu. Synd, för det är verkligen underbart där!

Kram Pernilla

Lotta sa...

Hej!
Öland var jag många somrar på när jag var ung. Nu var det länge sedan skulle var trevligt att åka dit igen.
Men vi har ju stugan i Väst så då blir det att man mest är där, inte dumt det heller.
Kram Lotta