tisdag 26 februari 2013

Äntligen sol och ljusTänk att man kan bli så lycklig över lite sol! Jag brukar inte bli så påverkad av vädret, men den senaste tiden måste jag erkänna att jag blivit det. Jag har fått för lite sol, värme och ljus:) Men i går kom den äntligen fram, solen!


 Den värmde verkligen i ansiktet och gav både glädje och en stor dos energi! Det märks ju även att det är ljusare längre på eftermiddagarna nu och det är så himla skönt! Det kommer en vår i år också och nu börjar det kännas ganska nära:)Må så gott alla fina läsare!
Stor kram från Maria

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Jaaaaa det är så skönt med lite sol på näsan! :) Man blir helt klart piggare. Vi hade jättefint väder i helgen som var. Jag var ju förstås förkyld då fortfarande men jag var ute med mina bleka kinder ändå en stund. Men jag är ganska trött och sliten känner jag, av att vara inne på tredje veckan av förkylning.

Hoppas ni mår bra!

Kramkram!

mitt liv som jag sa...

Härliga bilder! Ja visst är det härligt att vi fått oss lite sol nu, det är så välbehövligt, det gör mig piggare och gladare :).
Må så gott! Kram Jennifer

Grodmamman sa...

Visst är det härligt när solen kommer fram!:) Var riktigt skönt att vara ute med barnen på jobbet igår.
Vi har ändrat tid för timer på alla lampor flera gånger de senaste veckorna, så skönt när det inte är mörkt förrän vid sex halv sju.
Kram

Anonym sa...

Härliga bilder :)
Det är så fantastiskt vackert väder. Älskert.
Vintern när den är som bäst!
Kram Maria

Min plats i solen sa...

Helt magiska bilder Maria! Vilket ljus! :)

Ja, nog har det varit solfattigt denna vinter och nu när den äntligen visar sig rejält tror jag att våra vintertrötta kroppar slår små kullerbyttor av lycka. Det är en härlig tid nu. :)

Sköt om dig vännen och njut av solen.♥

Kram Lotta

STENLYCKA sa...

Glad vårmånad!
Önskar dig också en underbar helg!
Tack för dina alltid så ljuvliga bilder!
Kramar
Raina

Anonym sa...

Heу therе, my nаme's Silke and I sometimes blog about this subject too. Actually, if I may, let me ask you something.. Could it just be me or does it look like a bunch of the replies seem like they are coming from a bunch of idiots? :-P And, if you'гe posting on other
soсial ѕites such as web 2.0 ѕіte lіst,
I want to kееp up with you. Μaybe
you could poѕt a feω links to any of them?


Fеel freе to ѕuгf to my page; http://Www0.rdaprendizagem.net