torsdag 7 mars 2013

Vårpynt


Nu när ljuset har kommit tillbaka och det äntligen börjar bli vår blir jag så sugen på att göra om inne. Jag menar inte renovera utan köpa nya blommor, byta gardiner och dukar och få lite fräscht och nytt. I går köpte jag en söt Pärlhyacint till köksbordet, den piffar upp där:)


Det behöver oftast inte vara så mycket utan det räcker med en liten detalj, för att rummet ska kännas lite mysigare, nya blommor gör mycket:)


Jag köpte även en ny krans till ytterdörren. Den var lite söt med fågelbon och ägg så den passar ju även till påsk!Det blev ett materiellt inlägg från mig i dag. Det är ju inte riktigt jag men i bland piggar det faktiskt upp med lite nytt pynt, fast jag oftast finner mer lycka i upplevelser och relationer. Jag är ingen vintermänniska så jag har väntat länge på våren och gör allt för att den ska kännas lite närmare:)
Må så gott alla fina läsare! 
Kramar från Maria11 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Jag tycker det var ett vårigt fint inlägg, och visst vill man ha vårblommor nu. Just vita pärlhyacinter har inte jag hittat iår, jättefina.
Kramar
AnnaMaria

Min Skattkammare sa...

Vad söta de är dina vita "pellisar"! Jag har en beställning på en tavla som det ska vara såna på. Nu kan jag titta på dina....toppen!
JAAA....visst längtar man så det knakar att vintern ska ge sig någon gång!! Jag är näst intill manisk med att hoppas och titta på 14 dagarsprognosen......vill såå gärna ha tvåsiffriga plusgrader nu.
Kram på dig Maria!
Kicki

snickaregardens.com sa...

Finaste vårkransen :) inte behöver det va stora förändringar för att stilla den känslan. Blommor räcker långt.
Kram Maria

Grodmamman sa...

Räcker långt med söta blommor och fin dörrkrans!:)
Kram

Lyckoslanten sa...

javisst, det behövs inte mycket nytt eller stor förändring för att man ska må bättre. tycker även som du att man inte vill fokusera på det materiella, men ofta är det just det som tar sig bättre i bild. ;o)
Ha ett underbart slut på veckan! ♥

Vårt röda hus sa...

Vårfint hos dej!

Tack för goa kommentarer:)
Kram Eva-Mari

mitt liv som jag sa...

Håller med om att det ibland kan kännas roligt att få köpa något litet och fräscha upp hemma. Tror nog jag ska köpa mig en pärlhyacint också, de är så fina, bilderna du visar är jättefina!

Jag är ju en riktig vintermänniska och kan tycka att det blir lite jobbigt nu när snön smälter, men jag älskar ljuset som kommer med våren så jag gläds ändå :).

Ha en riktigt fin fredag Maria! Kram Jennifer

Helén i Vilrummet sa...

Då våren fortfarande går med myrsteg får vi skynda på känslan inne med lite vårblommor. Fint!

Kram Helén

Vita små hjärtan sa...

Hej Vännen!
Ja visst är det härligt nu när det våras! Å lite inköpta vårblommor är ju underbart!
Ha en fin helg
Kram Agnetha

Lissboden sa...

Hej Maria!
Ibland får man vara lite materiell utan att för den skull ha dåligt samvete. Den här tiden på året behöver vi pigga upp oss lite och unna oss lite nytt.
Jag önskar dig en fin och solig helg!
Kram/Maria

mammaxtre sa...

Härligt att plocka in våren, helt rätt. Då kommer den till oss alla lite fortare :-)

Ha en fin söndag