söndag 16 juni 2013

Att känna sig rik


I kväll känner jag mig tacksam och rik. Jag tänker tillbaka på i går kväll, då jag firade min födelsedag tillsammans med mina närmaste tjej kompisar. Vi var hemma hos oss åt gott, pratade, skrattade och hade en mycket trevlig kväll. Mina vänner kommer från olika tider i mitt liv och alla hade inte träffats förut. Det gjorde ingenting, det kändes väldigt avslappnat och jag tror alla trivdes från första stund:)



Jag fick så fina och personliga presenter så jag blev helt varm i hjärtat. Jag fick presentkort på massage, en vacker bricka, en underbar tekanna och tekopp, choklad, personliga kort och vackra blommor.



Att ha nära vänner berikar mitt liv otroligt mycket, och jag känner mig tacksam för att de finns och att de kunde komma till min lilla fest:)
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria


12 kommentarer:

Marthina, Holmbytorp sa...

Så härligt att ha så fina vänner! Kram, Marthina

Grodmamman sa...

Härligt med sådana vänner!:)
Fin tavla du visar på första kortet.
Kram

Anonym sa...

Grattis till din födelsedag! och underbara vänner är en skatt att ha.
Kram Maria

Galenskap och lite allvar sa...

Vilken fin fest det blev! Konstaterade just att jag glömt att säga Grattis på födelsedagen, vilken miss! Nåja, bättre sent än aldrig....hmm

Vilka härliga vänner du har. Jag förstår att det blev en lyckad tillställning. Jag blev riktigt läskad av dina bilder. Det såg så gott ut!

Önskar dig en underbar måndag!
Kram Veronica

millandante sa...

Så härligt!! Ja då är man rik som du säger, underbart:)

Så roligt att se tavlan hos dig vännen!!

Och avis blir jag på din nya kopp... en sån får det bli här framöver...;)

KRAM du goa

Älskade pion sa...

Grattis fina du.:)Vad roligt ni verkar att ha haft,härligt,det lever man länge på.tack för dina värmande ord inne hos mig.Kraaaaaaaaaam!!!! Ulrika

Lyckoslanten sa...

Nu har jag missat en del när jag har varit bortrest! Synd att du måste ha handen i gips, men så bra att det löste sig med bakverken! Så stort Grattis fina du till dina jämna år! Så fint du fick fira med dina vänner! Dufick bli den gemensamma länken! ♥

Husbilen Tuzzen sa...

Vad härligt med tjejfest. Grattis till dig!

Kram Helén

Nilla Q sa...

Ja, fina vänner är verkligen guld värda!

Kram Pernilla

LyckligaPraliner sa...

Men åhhh helt underbart!! Tänk vilka fina minnen du har nu att kunna plocka fram och gotta dig med. Jag blev glad av läsa :) Mon Amie fick du.. Nu blev jag avis :))

KRAM Ann-Louise

Lissboden sa...

Hej Maria!
Ett stort GRATTIS i efterskott till din födelsedag och jämnt var det också. Tänk vad ung du är, det är bara att njuta av tillvaron.
Det ser ut som om du blivit firad ordentligt, så härligt!
Jag önskar dig och din familj en riktigt Glad midsommar!
Kram/Maria

STENLYCKA sa...

Midsommarkramar till dig härliga bloggvän!
Raina