fredag 19 juli 2013

En riktig badsommar


 Visst är det härligt att vi äntligen fick en fin sommar och en riktig bad sommar. Jag älskar att bada och våra barn också så vi känner oss rätt så skrynkliga vid det här laget:)  Det känns helt underbart att få sol varje dag och kunna välja att bada både i hav, sjöar och pooler. Att få känna, väljer vi pooler i dag så kan vi åka till en sjö i morgon, för det är fint väder då också!


Det är rogivande vid vatten. Att åka till en sjö på kvällen med kvällsmat och ta ett kvällsdopp. Att sitta på en brygga och känna den lite svalare kvällssolen i ansiktet, höra fåglar som låter och se fiskar som simmar. Det är stunder jag sparar i hjärtat till kommande dagar. Jag njuter verkligen av dagarna nu och snart åker vi till Danmark, hoppas även få fina dagar vid stränderna där:)Dagens bilder är från tidigare somrar. Hoppas ni alla har en skön sommar och ha det så bra!
Kramar från Maria

7 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Underbart! Så härligt för er! Jag behöver inte säga att du ska fortsätta njuta för det är jag säker på att du gör ändå :) En riktigt härlig sommar för både barn och vuxna har ni.

Kram Ann-Louise

Tiger sa...

Vi konstaterade precis det i går kväll - vilken tur vi har med sommar- och semestervädret i år! Ser att ni har farit både kors och tvärs och upplevt en hel del av vårt vackra sommarlandskap dessutom...

Sommarhälsningar
Elisabet

Fröken Kråknäs sa...

Det är verkligen en fin sommar! Jag njuter fullt ut av långa varma kvällar och soliga dagar. Vilka härliga badbilder du visar.

Kram Katarina

Lyckoslanten sa...

Så härligt det där ser ut! Här kan vi inte skryta med så mycket bad. Det blåser aningen för kallt, men jag hoppas givetvis på mer sånt i sommar. Man kan ju inte åka till Medelhavet jämt! ;o)
Ha en fin helg! ♥

mitt liv som jag sa...

Vilka fina bilder! Ja vilken sommar vi har, härligt :). Det är roligt att bada, men jag har blivit lite av en badkruka, tycker att det är så kallt i vattnet jämnt, men nog blir det lite badande ändå :).

Ha det fortsatt riktigt härligt! Kram Jennifer

HEMLÄNGTAN sa...

Ja, den här sommaren har verkligen visat sig från sin bästa sida!
Underbara bilder, hoppas ni får det fint i Danmark också!

Kram, Jenny

Helén i Vilrummet sa...

Den här sommaren har verkligen bjudit på mycket sol och bad. Det är så här en svensk sommar ska vara :-)

Kram Helén