söndag 24 november 2013

Lite adventsinspiration


I morse gick jag ut i bara pyjamasen och plockade mossa och granris. Jag köpte vita hyacinter häromdagen och ville ha lite mossa i krukan. Det är härligt att bo på landet och ha naturen in på knuten. Jag behövde inte ens gå ut i hagen för att hitta mossa och ris, det fanns i trädgården. Jag gillar det enkla och natur material blir så fint att piffa med tycker jag.När jag letade efter pynt i min jullåda hittade jag mina söta ljuslyktor i luffarslöjd. De hade jag glömt bort att jag hade, så det var roligt att ta fram dem igen:)Nu har jag fint på köksbordet och på skänken så nu ska jag fortsätta att fixa. Jag ska sätta upp mina nya julgardiner Snöflinga från Jotex, det är samma som duken på skänken. I veckan ska jag hjälpa min pappa och adventspynta och även min mamma på äldreboendet så därför är det lika bra att fixa hemma nu så jag hinner allt jag vill:)
Må så gott alla fina läsare och hoppas ni också känner lite adventsstämning:)
Kramar från Maria

11 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Du bor väldigt bra, tänk och kunna gå ut i pyjamasen och plocka mossa.
Jättefint med lyktor och hyacint.
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Livet på Vestergård sa...

Så fint du gjort! Javisst kan man bli överraskad när man ser vad som finns bland julpyntet. Jag har likadana gardiner och satte upp mina igår eftersom jag kommer att åka bort i slutet på veckan. Skönt att ha klart till första advent när man kommer hem sen.
Kram Kicki

A House With A View sa...

Vad fint du pyntat! Och så vacker duk, gissar att det är jättefint med gardiner i samma style :) Och vad skönt att ha pyntat och slippa stressen nästa helg! Jag har också pyntat i förväg eftersom jag ska hjälpa pappa att pynta hos honom på äldreboendet nästa helg :)

Många kramar aka

Edith och jag sa...

Tack för lite adventsinspiration! Det behövs för här har jag insett att advent är väldigt nära nu och inspirationen till adventspyntande är inte på topp..
Kram Maria

Grodmamman sa...

Nu när vi firat båda våra barn ska jag också börja tänka på advent. Fick låna mammas fönsterputsarmaskin idag och den ska jag använda i veckan så att jag kan sätta upp julgardiner jag också.
Visst är det fint att pynta med naturmaterial!:)
Kram

Bli en stjärna på att tänka! sa...

Vad fint det blev! Naturmaterial passar så bra till julen tycker jag.

Njut din kväll!

You Rock!!!

Lyckoslanten sa...

Jättefint och julmysigt! Visst kan man bli överraskad när man hittar sådant man glömt! mest händer det mig med kläder ;o))
Lycka till nu med allt fixande åt föräldrar och annat inför advent! ♥

På landet vid havet sa...

Så fint. Gillar också att använda mig av naturen när jag pyntar. Passar extra bra till jul :)

Alltid kul att hitta saker man glömt bort att man hade sedan förra julen.

Ha en fin kväll!
Kram Mia

Min plats i solen sa...

Så fint du har gjort det vännen. Du är så bra på det där med att fixa och göra det mysigt. Och tänk så bra vi lantisar har det som kan gå ut i pyjamasen utan att grannarna tror att vi har blivit tokiga. ;)

Ta hand om dig kära Maria och ha en fin första advent.

Kram Lotta

LyckligaPraliner sa...

Jag ska fixa lite imorgon. Jobbar helg så jag vill ordna till det lite med stjärnor i fönstren o lite annat. Jag går också bara utanför dörren och tar det jag behöver. Det är toppen! :)

Ha en bra torsdag!

Kram Ann-Louise

Hanna sa...

Ha en fin adventshelg!