tisdag 31 december 2013

Ett riktigt gott nytt årNu har vi firat jul och haft några dagar ledigt. Vi hade en mysig julhelg med familj och släkt och tog det väldigt lugnt. Jag vill gärna visa några julklappar som värmde mitt hjärta extra mycket. Jag sjunger ju i kör och efter att ha varit med om två fantastiska julkonserter kändes det extra roligt att få en g-klav som smycke. Jag fick även ett hjärta med barnens namn ingraverat. Dessa kan man beställa på nätet, sidan heter Smyckesfabriken.


 I dag är det nyårsafton vi var bjudna till min bästa vän Lotta och hennes familj, men nu har de blivit sjuka. Vi är hemma i stället:) Vi har tänt en brasa och nu lagar barnen och mannen tre rätters middag för fullt i köket. Våra barn gillar att vara med i köket och det är riktigt mysigt att laga mat i hop. 


Så är det snart ett nytt år, lite skönt tycker jag. Det känns som en liten nystart varje år. Jag har inga stora nyårslöften, men jag vill förverkliga mina drömmar mer 2014. Jag har ofta idéer och tankar om saker jag vill göra, men ofta stannar det vid det. Så nu vill jag gå från tanke till handling, jag bara gört:)
Önskar er alla en mysig nyårsafton och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
Kramar från Maria

13 kommentarer:

Lissboden sa...

Hej Maria!
Fina smycken och blommor!
Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram/Maria

Solstrimmor sa...

Lycka till med ditt nya 2014!!

Kramar från Eva-Mari

Grodmamman sa...

Här blir det också ett lugnt nyår. Våra vänner är också sjuka, så det blir bara vår familj. Snart dags att fixa lite god mat och sedan tänker vi avsluta med att skåla in det nya året på vårt torg och se fyrverkerierna.
Gott Nytt År, vännen!
Kram

Livet på Vestergård sa...

Så fina julklappar som passar dig perfekt. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fina smycken, förstår att du blev glad.
Gott nytt år till er alla
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Riktigt fina smycken! Låter som en mysig nyårsafton.
Jag önskar att alla dina drömmar och mål blir uppfyllda på detta nya år ✳2014✳

mitt liv som jag sa...

God fortsättning fina du! Synd att de blev sjuka men ni fick säkert en fin kväll ändå.
Smyckena var verkligen jättefina, förstår att du blev glad.

Lycka till med dina drömmar, jag är säker på att du kommer att fixa så att de blir verklighet, fortsätt dröm.

Och tack för ett fint bloggar, ser fram emot ännu ett :). Många kramar Jennifer

mitt liv som jag sa...

Tack för ett fint bloggår ska det stå :).

Fröken Kråknäs sa...

En riktigt god fortsättning på det nya året! Det är ganska skönt att känna att man har en liten nystart. Man plockar upp saker man skulle vill fokusera lite mer på och ibland lyckas man och ibland inte. Huvudsaken är att man försöker.

Kram Katarina

Jessica sa...

Hej Maria,

Har följt din vän Lotta på instagram ett tag och nu för några dagar sedan även dej (och du mej:) Kollade nu in på din blogg då jag blev lite nyfiken på dej och åh, vad mycket tänkvärt och fint du delat med dej av! Detta att hitta en balans i vardagen - hur du hämtar den i hemmalivet och naturen - hur du försöker ladda kraft och vara medveten om ditt förhållningssätt osv......verkligen mitt i prick för mej personligen nu. Man VET ju allt det där.....man ska bara lära sej lyssna på, och prioritera, sej själv....vilket du verkar göra:) Ser många likheter också - och det är ju alltid extra kul! Även jag sjunger i kör sen 2 år tillbaka (kyrkokör) vilket ger både stillhet och energi - och jag har 3 barn som alla rider islandshäst för tillfället.....mysigt! Ser fram emot att följa dej i år!
Kram
Jessica (tusavi)

millandante sa...

Fina julklappar, och så extra fint när de verkligen betyder något:)

Åh vad nyfiken jag blir på dina drömmar!!! Go for it! Och skynda att snart berätta;)

Varm kram och god fortsättning!
Milla

Älskade pion sa...

Fint smycke.Ville bara önska dig en fortsatt skön vecka.Kramar Ulrika

HEMLÄNGTAN sa...

Älskar också känslan av nystart efter nyår. Och nu börjar det också märkas att det blir ljusare och ljusare vilket är riktigt härligt tycker jag.

Hoppas att er nyårsafton blev fin trots ändrade planer.

Kram, Jenny