tisdag 8 april 2014

Fixar här hemma


 Vad fort tiden går nu tycker jag, nästa helg är det påsk och nästa vecka har barnen påsklov. Jag tycker inte det var länge sedan de hade sportlov:) Påsken är så skön tycker jag, några dagar extra ledigt, våren har kommit för att stanna, förhoppningsvis några soliga dagar och lite god mat tillsammans med nära och kära:)Jag har planterat lite här hemma och fått hem mina dynor till altanmöbeln omklädda och som nya:) Jag har även börjat måla på altanen så snart ska ni få se bilder hur fint det det blir där ute:) Vår möbel vi hade tidigare på altanen har fått flytta till pooldäcket i stället. Där kommer vi kunna sitta och fika ofta i sommar:) Jag har även lämnat in dessa dynor för omklädning så fler bilder kommer framöver. 
Jag älskar att fixa och pyssla här hemma och får så mycket inspiration och nya idéer nu när det är vår och härligt ute:)
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria

5 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Så härligt det låter och det verkar som att du är fullproppad med energi och inspiration! :) kan du smitta mig med lite sånt? Om du kan ta bort min förkylning först tack :)

Kram Ann-Louise

Helén i Vilrummet sa...

Min pysselinspiration försvann när det blev kallt och regnigt igen. Jag hoppas att solen snart skiner igen och lockar fram pysselkänslan igen.
Fina dyner! Är det sådana som kan ligga ute i regn eller måste de tas in?
Kram Helén

Älskade pion sa...

Vad mysigt du har gjort det.Kraaaam Ulrika

Solglitter sa...

Så fint ni har det...smakfullt och mysigt!!
Kram Lollo

millandante sa...

Så fint!! Och vilka snygga möbler!

Ja det är en härlig tid runt påskdagarna:) Önskar dig fina dagar och en glad påsk Maria!!

Kram Milla