onsdag 11 mars 2015

Ett liv slocknar
I dag har vår farfar och gammelfarfar lämnat sitt liv här på jorden. Han somnade in hemma i sin säng med de närmaste omkring sig. Han har varit svårt sjuk en tid så det var skönt för honom att få frid, han hade levt ett långt och rikt liv. Vi var hos honom i söndags och tog ett sista farväl och tackade för allt. Det var en fin stund och känns bra att tänka tillbaka på nu. Ändå lämnar han ett tomrum efter sig, vi saknar härhemma i kväll, tänker tillbaka och minns en älskad farfar och gammelfarfar.
Jag tycker om den här bilden, för mig är spåret en liknelse till livet och solen en liknelse till evigheten.
Det blev ett djupt och eftertänksamt inlägg, men så är livet i bland:)
Må så gott!
Stor kram från Maria 


3 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Åh, jag håller med dig om din beskrivning av bilden, så fint.
Jag beklagar sorgen. Jag hoppas att han har det fint där han befinner sig nu och han lever vidare inom er.

Tack för din omtanke. Min bror dog för ca 6 veckor sedan. Han var inte sjuk, han vaknade bara inte en dag. Det gör ont och det känns som ett hål i hjärtat. Men livet måste gå vidare, vi som är kvar måste ta vara på allt fint som finns här i livet.

Många kramar till dig <3. /Jennifer

Tiger sa...

Vacker bild och fint skrivet! Förstår att det är en stor sorg och saknad för er nu efter en älskad farfar och gammelfarfar. Det blir alltid ett tomrum när någon lämnar jordelivet. Vi får hoppas på evigheten.

Kram
Elisabet

Solstrimmor sa...

Det gör ont att mista någon som man hållit kär även om personen fått leva ett långt liv. Fint att ni fick ta farväl. Livet är inte oändligt fast vi vill för egen del gärna tro det. Nej, det gäller att tycka om varje dag och njuta av de små glädjeämnen som alltid finns där. Vi vet aldrig vad som händer i morgon.

Ha det gott och njut av våren som verkar komma med stormsteg!

Kramar från Eva-Mari