söndag 15 mars 2015

Vänner och fina relationer


Den här helgen har jag varit social och träffat vänner hela helgen. I fredags eftermiddag hämtade jag Ida efter skolan och vi åkte direkt in till gammelfarmor. Det kändes bra att träffa henne nu efteråt och få prata och fika en stund. Hon hade nästan hela gräsmattan full av Krokus så jag fick vårkänslor i hela kroppen:)


Både i går och i dag har jag även träffat min bästa vän Lotta. Våra grabbar har också varit i hop i helgen. Vi har promenerat båda dagarna och bilden ovan är från rundan här hemma. Jag älskar utsikten från mina promenadrundor:) Det är bra med promenader med vänner, motion och vänskap på samma gång:) 


Mina föräldrar har också haft besök den här helgen av den här lilla solstrålen, Wilma min brors fina dotter. Tyvärr hann jag inte träffa henne den här gången, men jag fick bilder..!
Vad vore livet utan vänskap och relationer?! 
Inte mycket för mig i alla fall, Jag mår som bäst tillsammans med nära och kära:)
Ha en fin vecka!
Kramar från Maria

5 kommentarer:

Hanna sa...

vackert och helt underbart med vårblommor
Hanna

Fröken Tindra sa...

Ja, vad vore man utan sina vänner?!
Ledsamt med farfar! Men så skönt att ni verkar ha kunnat ta ett fint farväl. Känns så mycket bättre efteråt. Mitt i det jobbiga...
Kram!

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fint med alla krokusar och roligt och träffa farmor och vänner.
Ha en bra vårvecka
Kramar/AM

vitadrömmarobusigabarn sa...

Härligt med vänner och vilken mysig helg!
Vårblomster så ljuvligt
Kramar fina du och en härlig dag

A House With A View sa...

Åh vad vackert med alla blommor i gräsmattan, vilken färgklick :) Och vilken fin omgivning att promenera i. Vilken supersöt liten brorsdotter du har, charmtroll :) Och jag håller med, superviktigt att omges av nära och kära.

Beklagar sorgen också, läste i förra inlägget... :( Alltid sorgligt när en fin person lämnar...

Många kramar aka