tisdag 5 januari 2010

vänskap




Den här veckan är det bara barnen och jag som är lediga. Den ska vi tillägna våra vänner både gamla och nya! Vi har ganska många vänner några vi träffar ofta, andra mer sällan, några vi mest gör saker tillsammans med barnen med och andra vi delar vår vardag och våra innersta tankar med. Nu när vi är långlediga ska vi försöka träffa de vänner vi ser sällan, men som står oss nära! Jag är jätteglad och tacksam för alla mina vänner, vår vänskap ger mig så mycket och hoppas även jag ger endel tillbaka. Att ha vänner att dela sin vardag med, umgås med vid högtider och födelsedagar, dela glädje och sorg med, det är så värdefullt för mig!
Nu när jag har börjat blogga har jag ju även fått en annan sorts vänskap, alla ni som skriver så goa kommentarer på min blogg och det är jag också jätteglad för!!!
Så i dag vill jag ge er alla mina vänner en tulpanbukett från vårt köksbord, som TACK för att ni finns!
Många kramar från Maria

33 kommentarer:

Lissboden sa...

Hej Maria!
Jag tackat för de vakcra blommorna och skickar en varm hälsning tillbaka till dig.
Ha det bäst!
Kram/Maria

LOTTAS HOME sa...

Gulligt av dig! Jätte fin blogg du har, och en underbar inställning till livet....
Kram Lotta

Vita små hjärtan sa...

Hej Maria!
Ja vänskap är viktig, bland det bästa man kan ha!
Ha en mysig kväll!
Kram Agnetha

hjem hos linda sa...

Heisann Maria.
det var flote ord om venner og du har såååå rett..Venner er det beste man har. Og husk venner er ikke noe men bare får men som ma fortjener,så dine venner setter sikkert like mye pris på deg :)

Ha en fortryllende tirsdagskveld.
Ps trekkning inne hos meg,kom bli med du og.
Klæm Linda

Signe 1 sa...

Hej vännen!Tack själv för att du delar med dig av din vardag och ditt liv (en del av det) i din fina blogg!:-) Må så gott, största kramen Sofia

Mia sa...

Och vilken fin bukett du ger ut, tulipaner i pastellfärger som påminner om ljus och värme, ett löfte om att vi går mot våren, det behövs nu när det är så kallt. Då värmer det gott med vänner också :)

OlgaA sa...

Hej!
Vänner ja.... Vad är man utan sina vänner egentligen? Inte mycket... Hade oerhört svårt när jag kom till Sverige. Man hittar ju inte på en gång vänner när man är 30.. Inte direkt... Det tar sin tid.. Mig tag det ca 3 år att bygga upp någorlunda närverk.
Man ska vårda och vara rädd om sitt vänskap, det vet jag säkert! ;)
kramar till dig Olg@

millandante sa...

Så fint och sant skrivet!!
Jag tackar som bloggvän för de tulpanerna! Bilderna ger sån inspiration direkt!!
Kram

Grodmamman sa...

Tack för de vackra tulpanerna! Vänskap är verkligen det bästa som finns, näst efter familjen!:)
Kramar

Livet på Vestergård sa...

Tack Maria!
Det är fantastiskt det här med att blogga och alla nya vänner man får :)
Jag var och köpte tulpaner i dag också, faktiskt likadan som jag ser att du har.
Ha det bra. Kram Kicki

Linruz sa...

Tack sötaste Maria för den fina buketten och för att du delar med dig av ditt liv och dina funderingar.
Kram Lina

Domus Dulcis Domus sa...

Tack för den vackra tulpanbuketten, önskar bara att jag kunde ställa den på mitt köksbord. ;)

Ullis/Leva på landet sa...

Jättefin bukett. Tack för den goa du. Visst är det härligt även med denna vänskap som man får via bloggen.

Kram Ullis

STENLYCKA sa...

Tack för de vackra tulpanerna,du skriver så vackert om vänskap.
Om du tittar in till mig så har jag en liten utmaning till dig.
Kramen på dig vännen!

Jenny sa...

Hej Maria!
Tack för de vackra tulpanerna och för din vänskap här i "Blogglandet". Du verkar så go o rar, det lyser liksom igenom i din blogg o i dina kommentarer hos oss andra:)

Stor kram,
Jenny

Lena/isklockan sa...

Vilken vacker tulpan bukett. Älskar tulpaner så det kommer bli en hel del under våren. Startade det nya året med vita. Va´fint du skriver. Riktiga vänner ska man verkligen vara rädd om. Kram

Smått å Gott sa...

TACK för den fina tulpanbuketten! Må gott.//Maria

Älskade pion sa...

Tack för buketten. ;)Ja du vänner är skönt att runt omkring sig. Det är inte kvantiteten på vänner som räknas tycker jag utan kvaliteten.:)Det är underbart att få skriva till alla goa bloggare här ute i bloggvärlden. Ha en toppendag med dina vännen. Kram på dig min vän Ulrika

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Tack min vän, så fina blommor du skickar till oss. En liten föraning om vår. Vänner ska man vara rädd om, härligt med en hel vecka till möten och prat.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Vardags-mirakel sa...

Du skriver så vackert om vänskapens betydelse, och visst värmer alla fina kommentarer man får av snälla medmänniskor i bloggvärlden. Tack för den vackra bilden på tulpanerna, jag älskar dem för de påminner mig om vårens ankomst. Ha det bra, kram Eva.

Ann-Sofie sa...

Hej Maria, vad underbart vacker tulpanbukett, kändes väldigt Vårligt och efterlängtat...Ha en skön vecka med dina barn och vänner!

Kram!

Lantligt i stan sa...

God fortsättning på det nya året! Vilka underbara tulpaner! Vill ha en bukett jag med, men för kallt att gå ut idag. Ofattbara 30 grader minus var det här i morse! Ha det bra i vinterkylan!
Kram Anki

Livet på Berget sa...

Tack ska du ha, så himla vackra och våriga tulpaner! Vänner är bra att ha!
Kram
/Sara

mitt skärgårdsliv sa...

Tack för tulpan buketten bloggvän!! Det blir sällan man får tid att träffa vänner när vardagen rullar på. När man är ledig är det bäst att ta tillfälle att besöka all goda vänner man har! God fortsättning på den lediga veckan!!

Marie sa...

Visst är det vänskapen som förgyllar dagarna, möten med vänner. Ibland kanske inte så ofta som vi önskar, men ändå med visshet om att vännen alltid är där i tanken. Kram och underbara vårliga tulpaner.

Smultronlycka sa...

Vilken vacker bukett!!
TACK för att du finns också!!
Ta hand om dig i kylan!
Kram Anna

Uttan sa...

Tack för en underbar bukett.Så vackert det är med tulpaner det är det mysiga nu när julen är slut och man kan köpa lite vår att ha på köksbordet.
Ja vilken vänskap det är på bloggen så många goa vänner som inte är alls långt borta och jag känner mej aldrig ensam.Och Du är en av De vänner jag fått på bloggen och Jag är sååå glad för det!!!!

Varma kramar i kylan!!!!!

Blåbärs och smultronstället sa...

Tack för den fina vårbuketten! Vänner är viktigt att ha, både nära och de man inte träffar så ofta. Att ha er som bloggvänner är också givande. Du är en av mina favoriter. Vi har umgått mycket med våra vänner under helgerna, även våra kära släktingar.
Må så gott!
Kram Susanne

Blåbär och Mjölk sa...

Hej rara Maria!
Så fint du skriver om vänskap i din blogg. Jag blir lite tagen av dina ord känner jag...du skriver så klokt vännen. Efter min skada så förlorade jag många vänner. Vänner som jag trodde stod mig nära i vått och tort, men tydligen inte gjorde det. Jag tror de inte kunde förstå eller acceptera att jag inte längre kunde göra allt som jag gjorde förut, före skadan uppkom. Det var nog svårt för dem.
Men oh vad glad jag är för de som är kvar hos mig!! :) Som tycker om att vara runtomkring mig fast att jag har en skada som till och medkan göra mig rörelseförhindrad emellanåt. Nya vänner har också kommit in i mitt liv. Vänner som har någon form av skador, som jag träffat på olika rehab-ställen. Sedan har jag en stor familj som lever tätt ihop på varandra. Och de är verkligen värdefullt för mig.
Oj! Vad du fick mig att sväva iväg..haha. Bäst att sluta här innan det blir en novell, fniss.
Tusen TACK för de mycket vackra tulpanerna!!!
Och jag håller med dig vännen, jag är också glad för alla bloggvänner som uppmuntrar och stöttar och ger feedback! Utan dig och de andra skulle livet vara fattigare.
Värmande karmar / Åsa.

Ett hem på landet sa...

Hej!!!
Hoppas att jul och nyår varit bra!
Nu ligger ett nytt år framför oss med nya möjligheter och upplevelser, stora som små!

Du visar så fina bilder!!!
KRAM

Huset vid ån sa...

Hej vännen! Tack för dom vackra o kloka orden du delar med dig....Älskar tulpanbuketter! Såå fint! Ha en fortsatt bra vecka tillsammans med dina nära o kära! Många Vinterkramar till dig från mig./ Therese

Hanna sa...

Så underbart vackra tulpaner.
kram
Hanna

Villa Carl Larsson sa...

Vilka fantastiska tulpaner!!! Jag älskar denna vackra växt/snittblomma.

Kram