onsdag 19 januari 2011

Fina gardiner på nätet


Jag har länge tänkt att köpa hissgardiner till sovrummet och nu har jag hittat en jättefin webb- shop. Den heter texilonnet.se och har jättemycket fina gardiner och tyger. Jag visar några favoriter därifrån idag, bilder som är lånade från deras hemsida.
Den här veckan är det fullt upp med olika aktiviteter varje kväll så jag hinner inte blogga så mycket, men jag kikar in till er i helgen!
Må så gott alla goa läsare och tack för alla fina recept jag har fått!
Stor kram från Maria

17 kommentarer:

Unknown sa...

Fina gardiner :)
Har varit inne och kikat på den sidan... Bra priser också.
Kram Maria

Ord & Känsla sa...

Fina hissgardiner du hittat!
Jag har hissgardiner i köket och de har suttit där i ca 8 år nu, men vi har aldrig monterat så man kan hissa dem. Väldigt dumt!
Jag köpte nya gardiner nyligen, men lät dem sitta kvar, så vi får se till sommaren när solen tittar fram om vi inte ska fixa dem trots allt!!

Kram Helena

Therese sa...

Jag är också på jakt efter hissgardin, så jag tackar för tipset! Kram

Grodmamman sa...

Jag skulle vilja ha hissgardiner till vårt vardagsrum. Kruxet är bara att de är så breda de fönstren, så det är svårt att köpa färdiga. Får nog titta in på den där sidan!:)
Kram

Livet på Vestergård sa...

Fina gardiner du hittat.Jag gillar hissgardiner och har det i flera rum nu.
Ha det bra trots mycket kvällsprogram! Kram Kicki

Drömmar och Verklighet sa...

Så fina gardiner. Mitt problem är att mina fönster är 110 cm och det finns nästan inga som är det måttet. Bara några som är tokdyra :( Men väldigt fina gardiner på sidan du tipsar om :) Trevlig kväll önskar Anna

Levis o Vilda sa...

Hihi, hissgardiner därifrån har jag med tänkt köpa. Men har inte rikitigt bestämt mig. Föll för de vita i linne, men måtten stämde inte riktigt med mina fönster. Men helt klart prisvärda!

Kram Mia

mammaxtre sa...

Vad roligt att förnya med nya gardiner.

Snäckskalsdalen. sa...

Måste jag gå in och titta, alltid roligt med nya webshppar. Dom ser väldigt fina ut.
Kram

becca sa...

Hejsan!
Så fina gardiner du hittat, det kommer att bli fint i ditt sovrum. Jag har några liknande i köket och jag gillar dom jätte mycket.
Ha en bra dag. kram Rebecca.

Villa Carl Larsson sa...

Hej Maria! Vad länge sen jag skrev något här.. men hälsat på har ja gjort ofta :) Men nu har jag så smått börjat komma igång med mitt eget bloggande igen.

Visst är det fint med hissgardiner. Jag gillar den lantliga touchen över dem. Skulle kunna ha dem i alla rum och så kanske det blir. Men det är fint med längder också. Det beror lite på var. I kök är det ju rätt praktiskt med hissgardiner. Dessutom får man plats med många blommor :) Om man nu vill ha det.. annars gömmer de sig lätt bakom gardinerna.

Ha det fint. Kram Josefin (Krydda Livet).

Lotta-livets väv sa...

Visst vill vi ha ljus och värme! Jag säger som du att jag känner mig instängd på vintern. Mörkt när vi åker på morgonen och mörkt när vi kommer hem runt sju-halv åtta. Några promenader i mörkret och på isiga vägar är inte att tänka på. Trist! Sen har våra helger varit uppbokad med renovering åt sonen och där sprack dagsljuset.....

Alcudia, Mallorca. Det är fint där. Vi var där i maj förra året. Ta gärna bussen till Port Pollenca också. Det funkar lätt och ger en annan bykänsla. Vi hyrde bil och for upp i bergen, vackert, vackert! Njut av höstvärmen i ett uppvärmt Medelhav. Vi drar till Rhodos i maj. Det är bortemot trettiofem år sen jag var där senast.
Skönt att höra att din mamma mår bättre och att ni får rå om henne hemma varannan helg. Tänker ofta på dig och din mamma ska du veta även om jag är en usel bloggare.
Kramar
/Lotta

Lyckoslanten sa...

Hissgardiner är bra och här finns de i flera rum. Ja, det är mycket nu. Tycker livet består av jobb och möten, men allt har sin tid!
Ha en skön helg! ♥

Sjabbig men chic sa...

Ska genast kika in där! Jättefina hissgardiner ju. Ha en härlig fortsättning på kvällen min sköna!

Kramis Lisa

Uttan sa...

Där ska Jag kolla Jag vill också ha hissgardiner men har inte fastnat för några ännu har skissat lite på ett par som Jag tänkte sy.Få se om det blir av.

Trevlig Helg!

Kramar!

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Vad fina gardiner! Tack för tipset eftersom jag själv har funderat på hissgardiner till köket. Här lutar det år helvita.

Det låter som du har fullt upp med livet vännen. Härligt! :) Jag hoppas att du och familjen får en mysig helg.

Stor kram till dig

bokhyllan sa...

Vilka fina hissgardiner! Vitt och frächt.
Önskar dig en glad lördag. Kram.