torsdag 24 mars 2011

BloggtankarAtt blogga, dela med mig av mina tankar och foton är ett av mina stora intressen. Att kika in till andra fina bloggar och få inspiration är också väldigt roligt och även att ge och få kommentarer. Det känns verkligen att jag fått många nya vänner genom bloggen trots att vi aldrig har träffats och det är jag jätteglad över. Det finns egentligen bara ett problem... att blogga tar mycket tid vid datorn! Jag känner att nu när det börja bli vår, då vill jag vara ute mer, hinna med barnen och vänner mer och även få både barnen och mig att tillbringa mindre tid vid datorn.
Jag vill inte sluta blogga, jag kommer ha inlägg några gånger i veckan, men inte kika runt fullt lika mycket till andra bloggar som tidigare, men givetvis svarar jag på kommentarer jag får!
Må så gott alla fina läsare och tack för att ni finns!
Många kramar från Maria

27 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Så blir det för mig med. Jag brukar ägna en stund innan sängdags till att besöka andra. För att koppla av.

Sen när det är sämre dagar så ägnar jag lite dagtid med. Men ibland så kommer det gå dagar innan jag är in igen.

Kram Teres

Smått å Gott sa...

Hej!
Här kommer en liten vårhälsning från ett aningen soligt men massa blåsigt Svärdsjö. Så fina bilder du visar. Ha en fortsatt bra vecka. //Maria

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Hej svejs i stugan
Du har så rätt, på våren vill man vara ute. Torsdag är min bloggdag, fast jag hinner annat också. Är ju ledig från jobbet idag.
Ha en skön vårdag vännen
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Håller med dig fullt ut! Känner att jag får allt mindre tid att vandra runt och ge kommentarer, vilket känns viktigt eftersom jag får så mycket tillbaka, men i mitt fall måste jag prioritera annat.
Njut nu av våren! ♥

Jenny sa...

Hej Maria!
Jag håller med dig, har själv samma tankar. Nu när våren kommer vill man ju inte sitta inne vid datorna och "hänga":)

Tack för din goa hälsning på FB igår förresten:)

Stor kram!
Jenny

Snickaregården sa...

Förstår dig, nu när vår och sommar kommer vill man ju vara ute mer.

Ha en skön eftermiddag och kväll
Kram Maria

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Håller med dig helt.
Nu vill man njuta av uteliv, promenader m.m, m.m....
Bloggen får mindre plats i livet denna årstid helt klart.
Ta hand om dig!
Kram Lotta

Njut av livets goda ting sa...

Hej
Jag kan bara hålla med dig, visst vill man vara ute i solen och få frisk o energi :)
Man ska ta vara på varje fin dag..
Jag blev jätteglad när jag såg att du tittat in hos mig. Tack för din fina kommentar.
Ha en fin kväll.
Kram
Jessica

Grodmamman sa...

Tycker precis som du när det gäller bloggandet! Och du är en av de vänner jag besöker oftast!:)
Kram

♥ årstidens bästa ♥ sa...

Kramar i massor!
Linda

Ord & Känsla sa...

Sant det su skriver, men för mig är det min räddning just nu. Har fått många fina bloggvänner på kort tid. Blir nog annorlunda när man är ute mer framöver.

Ha en skön kväll!
Kram Helena

Livet på Vestergård sa...

Ja kan känna precis det samma.Det är verkligen givande att blogga men ibland måste man välja bort det man inte hinner med. Livet utanför bloggen är ju trots allt det viktigaste. Ha det bra! Kram Kicki

Lissboden sa...

Hej Maria!
Jag tror att vi är många som känner som du och jag har tillbringat mycket mindre tid vid datorn sista tiden och det känns bra för mig. Jag vill tillbringa mer tid tillsammans med mina närmaste och dessutom arbetar jag väldigt mycket. Visst är det, som du säger, kul med alla nya vänner här i bloggvärlden men de närmaste måste vi alla fall prioritera.
Jag önskar dig en trevlig helg!
Kram från Maria

Lissboden sa...

Jag glömde skriva att det är roligt att du vill vara med i min utlottning.
Kram

LyckligaPraliner sa...

Ja visst har du rätt i det !! Jag sitter en stund vid datorn på kvällen när barnen lagt sig men vi får se hur det blir längre fram för än har vi full vinter :)

Ann-Louise

Tiger sa...

Allting har sin tid... Klart att man inte måste skriva inlägg varje dag. Ska man dessutom hinna läsa alla bloggar varje dag... Den ekvationen går ju inte ihop. Lagom är bäst! Men några promenader på landet blir det väl...? ;-)


Vårhälsningar
Elisabet

Blåbärs och smultronstället sa...

Vackra blombilder som får mig att längta ännu mer till ¨våren.
Jag håller med dig att det blir nog mindre bloggande för många av oss i vår och sommar...
Ha en fin helg!
Kram Susanne

becca sa...

Hejsan!
Jag håller precis med dig, nu när våren kommer vill man ju inte sitta inne vid datorn, men man vill ju gärna se sig runt och inspireras. Tur att blogglandet är öppet precis när man har lite tid över.
Ha en mysig helg, kram Rebecca.

Anonym sa...

Så rätt! Njut av naturen och din fina familj! Tiden tillsammans är så viktig, barnen kommer alltid att minnas sin barndomstid.

Tack för att DU finns!

Kramar Eva-Mari

Hanna sa...

Ha en fin helg.
kram
Hanna

Min plats i solen sa...

Hej vännen!

Jag känner så väl igen mig i dina tankar Maria. Jag har ju själv precis haft en liten time out. Liten men naggande god. ;) Precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Under min vecka hittade jag tillbaka till lusten att blogga men bestämde mig också för att inte känna någon stress kring själva bloggandet. Jag gör inlägg när jag har tid och lust och jag hinner inte runt till alla bloggare på en dag utan får dela upp det på flera dagar. Och det är ok. Livet är ju så mycket mer än bara datorn. Men visst är bloggvärlden en härlig värld fylld med så mycket värme, omtanke och kreativitet. Och vänskaperna som uppstår är ju inte beroende av ur ofta man gör inlägg eller kommenterar. De är lika starka oavsett vilket. :)

Jag tycker att du gör helt rätt som njuter av familj, vänner och den härliga våren vännen och drar ner på datortiden. Det viktigaste är att DU mår bra. Blogga när du har tid och lust. Det brukar bli bäst då. :) Och vi finns alltid kvar, det vet du. :)

Jag vill också passa på och tacka dig för dina fina ord hos mig. De gjorde mig så glad ska du veta och värmde gott i hjärtat. Tack för att du finns fina du! :)

Njut av helgen och ta hand om dig!

Kram Lotta

Älskade pion sa...

Du har så rätt,just nu hinner man inte riktigt med att sitta här så ofta som man skulle vilja,eller hinner....man vill vara ute mer nu när värmen och våren är här.Jag finns kvar här vet du.;)Kramar Ulrika

Uttan sa...

Så är det.
Det är ju det som är det fina med Bloggen. Man kan skriva när man känner för det och Vännerna finns där nånstans.
Det är bättre att skriva ibland än inte alls.

Men nu vill vi ha SOL och VÅR!!!!

Sköt om Dej!
Kram!

Britt sa...

Det kan ta lite tid med bloggandet och just när våren kommer vill man ju njuta så mycket som möjligt av den//Britt

Smultron på ett strå sa...

Man ska göra det som känns bäst för en själv! Mitt bloggande går lite upp och ned beroende på jobbläget. Men det är ändå härligt att känna att man har sina favoritbloggar att titta in på när lusten faller på. Du är så välkommen att kika in hos mej om och när du hinner, jag fortsätter att titta in hos dej då och då! Ha det så gott//kram maria

Villa Carl Larsson sa...

Visst är det toppen med bloggandet. Visst finns det för och nackdelar med allt, men det är så roligt och man har fått så mycket hjälp och tips genom åren. Tiden går..

Blogga du när du får tid och lust. Vi trogna läsare följer dig genom med och motgångar :) Ta hand om dig så hörs vi sporadiskt under våren.

Kram Josefin

kvinna sa...

Håller med dig fullt ut. Njut nu av våren!