söndag 27 mars 2011

öka farten...

Jag har länge tänkt att jag ska börja springa, som komplement till alla promenader. Men det har varit lite trögt att komma i gång! Men nu har ju snön försvunnit, jag har köpt nya skor och laddat mobilen med bra musik så nu finns inga undanflykter. Jag får väl döpa om bloggen också till löpning på landet så jag måste göra skäl för namnet:)

Må så gott alla fina läsare!

Kram från Maria

13 kommentarer:

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Har också varit sugen på att springa, men ryggen stoppar mig. Har börjat gå med stavar ibland för att få lite mer träning, faktiskt ganska effektivt.
Lycka till med löpningen, kanske jag också sa försöka....
Önskar dig en fin vecka!
Kram Lotta

Ord & Känsla sa...

Jogga på med dina nya snygga skor:)

Blir du sugen på fetaoströra, så smular du fetaosten med en gaffel och har i 2 dl crème fraiche, kryddor, lite olja, gärna en vitlöksklyfta eller vitlökspulver.
Så gott och enkelt till kyckling, grillat eller vad du känner för.
Testa!

Kram kram

Fröken Kråknäs sa...

Hej!
Kul att titta in på en blogg man aldrig tittat in hos förut.
Vad skönt att du kan komma igång med att springa. Jag hoppas varje vår på att just det här året ska jag härda ut så att jag kan njuta. Tyvärr ligger snön flera decimeter djup... med snart kanske... Kanske jag kan få lite inspiration hos dig.

Ha en skön vecka!
Katarina

Grodmamman sa...

Jag brukar ju alternera promenader och joggning och nu är vi anmälda till Tjejmilen i år igen. Är så trött på att jag blivit kanonförkyld nu, för jag var så nära att ta mig ut i spåret!
Lycka till med joggandet!:)
Kram

LyckligaPraliner sa...

Snygga! o säkert väldigt bra förstås :)

Snickaregården sa...

Jag har blivit sugen på att springa vårruset, ska kanske göra dig sällskap i löpspåret.

Kram Maria

Uttan sa...

Mmm fina skor det kommer att gå bra.
Löpning visst Men promenader på landet är inte dumt det heller.

Sköt om Dej!

Kram!

Mia sa...

Vilka spänstiga planer, det känns säkert skönare efter dom första turerna, men själv orkar jag nästan inte gå till bussen, uSch, skammar mig för dårlig kondis.
Go for it :)

Lauras gård sa...

Vad duktig du är som ska komma igång och springa. Jag skulle vilja, men här är bara asfaltsväg och det är lite hårt för knäna. Nu har vi röjt i skogen så jag skulle nog passa på att göra en bra löpstig där då det inte är så mycket träd kvar. Lycka till med träningen. Kram Stina

Livet på Vestergård sa...

Jag är också lite sugen på att komma igång med springandet. Jag har haft en lång paus så det är säkert inte alldeles lätt att komma igång igen.
Lycka till med springandet! Kram Kicki

Älskade pion sa...

Japp....nu får det bli namnbyte på bloggen.;)Fina skor.Gubben köpte också ett par gympaskor igår.Ha en fin dag vännen. Kram Ulrika

FräckaSyster sa...

Ja jag känner också att jag måste komma igång. En löprunda istället för promenader. Måste också införskaffa mig ett par nya skor. Men det är både tråkigt, dyrt och svårt att köpa träningsskor.

Ha en riktigt skön dag!
Kram Jenny

Bea sa...

Hej vännen!
Här känns det vårligt med tanke på dina nya skor och planer på att växla om från vinterpromenader till joggingtur :)
Önskar dig många sköna timmar i motionsspåret!
Kram /Bea