lördag 19 maj 2012

Att vara tillsammans




Nu är vi hemma igen efter två härliga dagar i djurpark och på nöjesfält. Barnen har verkligen haft roligt och Parken Zoo var lagom stort så vi kunde låta dem gå en del själva också. I bland känns det nästan lite komiskt när vi åker i väg, för det som vi tycker är allra bäst är när vi kommer hem till stugan på kvällen och kurar in oss och bara är tillsammans. Vi bodde i en campingstuga och vi gillar campingar (när det är fint väder). Barnen springer ut och hittar kompisar på lekplatsen och vi sitter vid stugan i kvällssolen, tar ett glas rött och pratar. Det är avkoppling för alla! Nu har vi fått lite semester känsla så vi orkar jobba ett tag till innan den riktiga semestern börjar:)
Må så gott alla fina läsare! I dag visar jag bilder på familjen och vår fina stuga.
Kramar från Maria

14 kommentarer:

Grodmamman sa...

Ni verkar ha haft det bra på er lillsemester! Jag tycker att det är rätt skönt nu när barnen blivit så stora att man kan släppa dem lite själva.
Kram

mitt liv som jag sa...

Hihi, det låter som oss, visst är det rolgit att vara ute och ränna men det är så skönt att få mysa i stugan efteråt :), vi brukar också bo i campingstugor eller andra hyrstugor på somrarna. Ha en fortsatt skön helg! Kram Jennifer

A House With A View sa...

Härliga bilder!! Jag förstår precis vad du menar med att må bra i hemmets lugna vrå med ett glas rött, heeeeelt underbart!!!!

Kraaaaaaaaaaam aka

himlaverket sa...

Lite av en lyx som fler borde unna sig; små äventyr som barnen minns när de blir stora, som våra. De kommer ihåg små händelser som jag för längesen glömt att vi gjorde. Kram på dej! Kollegan Ulla :)

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Mysigt och åka iväg så, hyra stuga och gå på zoo. Och det blev en lång bra ledighet denna veckan.
Varm kram
AnnaMaria

Livet och vardagen sa...

hej, tack för dina fina ord på min blogg. Nu har jag kikat runt hos dig. Tittar gärna in här igen. Hälsar Ulla

Hanna sa...

Förstår att ni haft det bra.
Ha en fin dag!
kram
Hanna

Kärrans blogg sa...

Å vad mysigt och bra ni verkar ha haft det! Fin stuga!
Kram

Livet på Vestergård sa...

Så mysigt att ha lite minisemester!
Jag kan knappt tro att jag bara ska jobba två och en halv vecka till innan min semester börjar...
Ha en fin start på veckan! Kram Kicki

STENLYCKA sa...

Hej!
Är en dålig bloggvän nu, har svårt att hinna med att titta in till din vackra blogg eftersom arbete, trädgård och familj tar all min tid. Bara så du vet, jag har inte glömt bort dig.
Återkommer längre fram önskar dig allt gott till dess. Njut av härliga maj!
Kram Raina

VillaKarlslund sa...

Mysig helg ni haft:)

Ha en fin start på veckan:)
Kraam Tina

Min plats i solen sa...

Vad mysigt att tillbringa några dagar på vift tillsammans. Lite smygstart på semestern. Härligt! :)

Och jag känner igen mig och min egen familj i din beskrivning. Vi bor gärna och ofta i stuga och hur roligt det än är att åka runt och titta på saker och ting så är det allra mysigast att umgås i stugan och ta det som det kommer. :)

Sköt om dig Maria och njut av den härliga sommaren som har svept in över landet.

Kram Lotta

Lyckoslanten sa...

Låter underbart! Sådana semestrar när barnen var mindre är ovärderliga att se tillbaka till när man gräver i minnenas skafferi!
Ha en fin dag! ♥

Hildas hem - Sofia sa...

Visst är det egentligen det som är det bästa - att få vara tillsammans. Man skulle ju egentligen bara kunna åka till en grusgrop och umgås :)
Så mysigt ni verkar ha haft det.
Det var ett tag sedan jag hann att surfa runt på bloggar och därmed ett tag sedan jag var här, så mycket fint/kul du gjort. Fint ni fått på altanen och stugan som ni bokat ser ju helt fantastisk ut! :)

Jag önskar dig en fin dag - hoppas att solen skiner på dig!
Kram Sofia