lördag 13 oktober 2012

Kunde liksom inte hålla mig längre




I dag var jag och Ida och handlade på Ica. När vi kom till brödavdelningen kände jag doften av nybakade lussekatter... Eftersom jag älskar advent och jul så kunde jag liksom inte hålla mig längre....Jag köpte lussekatter, pepparkakor och åkte hem och bryggde kaffe. Sedan tände jag några ljus och njöt av ett riktigt gott fika! Det är möjligt att jag har dålig karaktär eller tar ut saker i förskott, men jag bryr mig faktiskt inte, jag njuter av livet här och nu:) Nu ska jag hämta Isak hos en kompis och eftersom han är lika galen i julfika som jag så har jag sparat lite till honom och ska bjuda honom när han kommer hem!  Bilderna är lånade från nätet.
Ha det gott alla läsare!
Stor kram från Maria

18 kommentarer:

mitt liv som jag sa...

Men så mysigt det lät! Jag älskar julen och allt som hör den till och självklart ska man njuta av lussekatter redan nu om man känner för det :). Jag älskar glögg men brukar ha som regel att inte köpa det före november, lite fånigt men det har bara blivit så.
Ha nu en riktigt härlig helg! Kram Jennifer

Solstrimmor sa...

Oj, så härligt! Det man tycker om ska man ju unna sej tycker jag, här är en som är sugen på glögg! Nästa gång jag kommer till systemet ska jag köpa mej en flaska och då MÅSTE det vara pepparkakor också:)

Njut och lev gott!
Kram Eva-Mari

Lantligt i Smultronbacken sa...

Hahahaha, det här måste jag visa maken. Tänk att det finns fler som är lika tokiga som mig i julen, iaf i år:))
Men tokigast måste de väl ända vara på ica som redan bakar dem i butiken, DET måste t o m jag tycka är lite tidigt:) ...... men gott!!

Kram Teres

Grodmamman sa...

Lite tidigt, men så gott!:) Läste någonstans att det fanns tomteskum i affärerna nu. Det måste jag kolla upp någon dag. Brukar inte vara förtjust i skumgodisar, men skumtomtar är bara sååå goda!:)
Kram

Lyckans lilla hus sa...

Jag sneglade minsann på pepparksburkarna i affären idag jag med..;). Klart man ska njuta av och ta tillvara alla tillfällen! KRAM Marie

Njut Av Livets Goda Ting sa...

Jag är precis som du :))
Jag älsakr denna tid med advent och jul, jag skulle inte heller kunnat hålla mig. Kan tänka mig att det smakade ljuvligt :)
Stor kram till dig
Jessica

Lyckoslanten sa...

Söta armband av mormorsrutor i förra inlägget! Det lär du dig den dag du är motiverad och sätter dig ned med virknål och garn!
Lussekatter kunde jag tänka mig, men ännu hellre glögg. Tanken slog mig idag när det var ruggigt ute. Kram!

Smultronlycka sa...

Hej vännen!

Det gjorde du rätt i att tjuvstarta lite ;)
Jag satt och drömde om julmust här tidigare :)
Längtar till julmyset jag också!!

Hoppas allt är bra med dig!

Många kramar Anna

årstidens bästa sa...

Guuuud så gott!

kram
Linda

Älskade pion sa...

Det gör du rätt i...jag försöker också njuta av varje tillfälle som ges.;))))Kram Ulrika

Fröken Kråknäs på vift sa...

Det låter så gott när du beskriver din fikastund! Till och med doften av jul kom i min näsa. Jag är tyvärr ingen vän av lussekatter och äter endast ett par varje år och enbart när de är nybakade (tur jag har maken).

Ha en skön vecka!
Kram Katarina

Vita små hjärtan sa...

Men sååååå mysigt!!!!!!
Ha en go söndag och en fin start på nya veckan!
Kram Agnetha

LOTTAS HOME sa...

Sååå mysigt vännen, nu blir jag sugen.
Dax att handla peppisar, i love it!!
Kram Lotta

LyckligaPraliner sa...

Hihi klart du ska unna dig!! Varför ska man inte det ;) Det finns alltför många förordningar om vad man borde göra när. Nej ät lussekatter du säger jag! :)

Kram,ha en fin vecka!

Ann-Louise

Christina sa...

Lussekatter som är så gott!/Lila-Christina

Browneyedgirl sa...

Ohhh så gott =) Är en äkta jul tok och älskar advent och julen. Längtar till man får göra julfint hemma. Kram och ha en skön dag

Livet på Vestergård sa...

Du gör helt rätt tycker jag. Man ska njuta av livet här och nu. Jag kan tänka mig att du hade en mysig fikastund! Kram Kicki

Min plats i solen sa...

Det gjorde du så rätt i vännen! :) Här hemma äts det lussekatter hela året om. När yngsta dottern var liten åt hon inte kanlebullar utan de enda bullar som hon gillade var lussekatter så därför blev det att det bakades lussekatter då och då.

Numera tycker dottern om kanelbullar men kärleken till lussekatter är lika stor som då. Och varför inte äta det man tycker om när man vill på året?

Så njut ni av lussekatter oc pepparkaor och mys. :)

Tusen tack för de varma tankarna och kramarna i helgen Maria. De värmde så otroligt gott ska du veta och det känns stort att människor man aldrig har träffat tidigare kan visa mig och min familj sådan omtanke och värme.

Efter helges kaos med branden går livet vidare och vi ser framåt. Nya tag. Vi kommer igen.

Tack rara vän för att du lämnade omtanke i mitt kommentarfält.♥

Kram Lotta