tisdag 1 januari 2013

Ny dag och nytt år

Nu är det första dagen på det nya året. Förr om åren tyckte jag det var viktigt att ha nya mål att sikta mot under det kommande året. I år känner jag mig avslappnad, nöjd och tacksam och har inget särskilt som jag känner att jag vill förändra eller förbättra. Jag vill fortsätta att umgås med mina nära och kära, göra trevliga utflykter, vara hemma, vara på jobbet och ha en mysig vardag! Jag är tacksam över att vi är friska, lever och mår bra. Jag önskar även att min mamma ska få leva hela året, hennes liv är ju efter hennes stroke lite skörare än för oss. Det enda som jag vill förbättra är nog att vi behöver vara ute mer i naturen och få ut våra barn mer! De är ju 9 och 11 år och det ägnar mycket tid vid mobiler och datorer. Jag vill att de också ska känna njutningen i årstidsväxlingarna, lugnet och all kraft och energi man får av att vara ute. 
I dag ska vi ut i hagen och grilla med våra grannar så det börjar ju bra:) Det är tradition som vi haft några år och det ska bli mysigt att ses:)
Ha det gott alla läsare!
Kramar från Maria

8 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grilla i hagen med grannarna låter som en rolig och fin tradition, hoppas solen lyser på er.
Gott nytt år vännen
Kramar
AnnaMaria

Kärrans blogg sa...

Jag vill fortsätta att ta promenader tillsammans med dej under 2013.
Kram

mitt liv som jag sa...

Känner nog lite som du, förrut ville jag också ha nya mål att sikta mot men nu känner jag mig mest nöjd och tacksam över allt i min omgivning. Visst finns det vissa saker jag skulle vilja förändra men det kommer i sinom tid.

Önskar er en riktigt bra fortsättning på året!

kram Jennifer

Vårt röda hus sa...

God fortsättning på det nyaste året! Och hoppas att 2013 blir lika fint för dej och din familj som förra året:)

Kram Eva-Mari

Kaatzi sa...

God fortsättning!
Jag älskar tulpaner :-)

Älskade pion sa...

Ville titta in och önska dig god fortsättning på ditt nya år,du har ju en hel del planer för det nya året ser jag.;)Kram Ulrika

Livet på Vestergård sa...

God fortsättning på det nya året! Jag ger inga nyårslöften men försöker leva och göra sånt som jag och familjen mår bra av.Ha en riktigt skön helg! Kram Kicki

millandante sa...

All energi och kraft till din mamma <3