tisdag 8 januari 2013

Nya köksgardiner

Jag har vita panel längder i köket nu och det har passat bra till vinter och jul, men till våren vill jag ha ljusa, fräscha färger. Nu har jag hittat köksgardiner, som är helt  i min smak. Min fina mamma blev också hel förtjust så hon vill också ha dem i sin lägenhet på äldreboendet. 
Vi har lite begränsat umgänge efter hennes stroke så det är det mysigt att hitta andra vägar att känna samhörighet på:) I dag har vi klickat hem gardinerna från Jotex, det känns bra!
(Bild lånad från Jotex)
Ha det fint alla läsare!
Kramar från Maria




16 kommentarer:

Grodmamman sa...

Det gäller att hitta andra sätt när de gamla försvunnit! Mysigt att ha likadana gardiner och kunna tänka extra mycket på varandra när man ser på dem!:)
Kram

Lantligt i smultronbacken sa...

Åhh, vad varm i hjärtat jag blev när jag läste ditt inlägg. Härligt att ni har funnit gardinerna tillsammans, det lät så härligt.
Nu kanske du tycker att jag är lite tokig och jag kan inte riktigt förklara vad jag menar heller men det kanske räcker med att säga att jag själv har jobbat på ett sådant boende och man blir så glad när man ser att anhöriga gör saker tillsammans med sina nära och kära och framförallt piffar till i deras hem. Allt för många tycker inte att inredningen spelar så stor roll för dem MEN det gör den. Det är ju den de ser hela dagarna. Hoppas du förstår hur jag menar

Kram Teres

mitt liv som jag sa...

Det var fina gardiner till ett kök, så roligt att din mamma gillar dem också :).

Ha det så bra! Kram Jennifer

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej fina Maria!
Vilka söt gardiner du och maamma kommer ha i vår. Ofta har vi döttrar och mammor samma smak. Mamma tycker om att gå och shoppa med mig ibalnd och min dotter följer gärna med mig ockå:-)
Vilka fina bilder du tar, men det har jag skrivit förut. Kul att du gör kort av dem, det tänkte jag göra från dotterns student i somras och göra ett album åt henne, så gjorde jag till sonen. Ta hand om dig fina goa bloggvän!
Kram Susanne

A House With A View sa...

Vilket fint inlägg!! Och jag gillar dina nya gardiner, andas lite 50-tal över dem tycker jag, en aning bara - och det gillar jag, lite retrokänsla:))) Hoppas få se dem uppe sedan, blir nog kanon!!

Stööööööööörsta kraaaaaamen aka

Solstrimmor sa...

Kommer att passa perfekt i ditt kök!

Ha en bra onsdag!
Kram Eva-Mari

Jenny sa...

Hej Maria!
Jättefina gardiner, kul att din mamma gillar dem oxå och vill ha dem på sitt äldreboende. Mysigt att ni kan göra såna här saker ihop:)

Ha det gott Vännen,

Kraam Jenny

Fröken Tindra sa...

De var jättefina!
Roligt att du hittar nya vägar att umgås med din lilla mamma!
Kram!

Lissboden sa...

Jättesöta gardiner som säkert blir jättefina i ditt kök:)
Vilka vackra foton du tagit i ditt förra inlägg. Du är en duktig fotograf. Redigerar du dina bilder i något program?
Ha det gott!
Kram/Maria

Unknown sa...

Åååh vilket härligt motiv :D

Ett hem på landet sa...

De där gardinerna fastnade jag också för, så söta!

*Anna

Nilla Q sa...

Men åh, vilka söta gardiner! Ni har god smak, du och din mamma:)

Trevlig fredag!

Kram Pernilla

Maria sa...

Så fint du skriver. Och gardinerna är verkligen mysiga.

Gör dig nu en riktigt go helg, kram från Maria ♥

Vita små hjärtan sa...

God fortsättning goa vännen!
Vilka härliga gardiner. Vad mysigt det är när du skriver så fint om din mamma.... Kul att du kan glädja henne också med fina gardiner!
Ha en fin helg.
Kram till dig från mig /Agnetha

millandante sa...

Jag blir så berörd när jag läser detta Maria... fint att ni hittar sådana stunder, detta blir ju en ännu finare gardin nu:) Jag kommer ihåg när jag satt upp en längre stund första gången, då under min tid på sjukhuset, personalen rullade ut mig i en vrå i korridoren där jag och min dotter fick sitta, och hon hade med sig flera kataloger som vi bläddrade och bläddrade i. Jag minns att jag inte såg någonting, men låtsades och njöt så av att vi kunde sitta där tillsammans igen, det var en av våra finaste stunder tillsammans och den kommer jag bära med mig hela livet. Tack för att du delar med dig!

Varm kram till dig och din mamma:)

Junitjej sa...

Åh, så fina!