söndag 28 april 2013

Livet snurrar fort


Den här helgen har rusat på i rasande tempo. Min man har legat sjuk hela helgen så han har inte varit så behjälplig som han brukar. Vi bor ju som ni vet på landet och barnen har många aktiviteter de vill åka till och kompisar de vill träffa.Jag vill absolut inte byta bort vårt lantliv mot något annat. Jag älskar att vara här, nära naturen och bara vara. Men den här helgen har jag mest åkt fram och tillbaka till stan hela tiden. det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig:)I kväll har jag i alla fall gått runt i trädgården och i hagen med min kamera.
 Det var en skön kväll med ett vackert ljus när det började skymma.
  Jag samlade på mig lite energi så nu håller jag till tisdag eftermiddag, sedan får vi ju ledigt en dag extra:)


Det är inte det att jag inte vill ställa upp på våra barn, men i bland är det skönt att bara få vara hemma och inte ha någon tid att passa.
Må så gott alla fina läsare vill gärna kika in hos er mer, men tiden räcker inte till just nu.
Kramar från Maria

6 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Ibland blir det inte som man tänkt sig.
Hoppas du får en fin vecka som kommer.

Kram Helén

Fröken Kråknäs sa...

Känner så väl igen det där med skjutsandet. Båda pojkarna spelade hockey under några år och man var så gärna med när det behövdes. Nu när den yngste har körkort och klarar sig själv så inser man hur mycket tid man har ägnat åt bilkörning och väntan. Fast det är inget jag skulle ha velat vara utan eftersom det har genererat så många härliga stunder tillsammans.

Härliga bilder med hopp om den kommande varma våren och sommaren.

Ha en skön vecka med paus i mitten!
Kram Katarina

LyckligaPraliner sa...

Jag förstår vad du menar. Visst vill man väl ställa upp för sina barn. De har ju inte valt att bo "utanför". Vi gör ju också det. Vi skjutsar men inte hur mycket och ofta som helst. När man är ledig är det skönt att vara hemma också. Vi tycker att barnen också ska lära sig vid lugnet, att finna ro i det, att inte behöva massor av kompisar och den typen av stimulans. Men självklart är det viktigt med kompisar och aktiviteter. Men alltför många barn lever väldigt hektiskt. jag vet inte. Det är väl den tid vi lever i.

Kram Ann-Louise

Grodmamman sa...

Förstår dig fullständigt! Här har vi skjutsat sonen till golfbanan igår och cyklat med dottern till fotbollsträning idag. Även om vi bor i stan, så får vi skjutsa emellanåt.
Kram

mitt liv som jag sa...

Ja du ibland blir det att kännas som att det blir lite för mycket. tiden till att andas och bara vara finns inte. Och den tiden är ju så viktig, skönt att du fick ut och fota lite i alla fall, härliga bilder!

Hoppas att nästa helg blir lite lugnare för dig. Och jag håller med dig tiden till att kika in hos alla härliga bloggare räcker inte till riktigt.

Må så gott fina du! Kram Jennifer

Livet på Vestergård sa...

Jag känner igen det där med skjutsandet. Som tur är så är det bara en period i livet, sen har de plötsligt körkort och kan ta sig fram själv. Vi har bara en att skjutsa nu för tiden men det blir intensivt ibland.
Ha en fin början på veckan!