lördag 3 augusti 2013

Att njuta av att vara hemma


Tänk vad man uppskattar att vara hemma, när man varit borta:) Vi har varit bortresta ganska mycket den här sommaren och det är ju väldigt roligt att få upptäcka nya platser, komma tillbaka till gamla smultronställen och få vara nära havet och nära sommaren:)


Nu känner jag dock att jag vill vara hemma, ta dagen som den kommer och få fixa lite här hemma. Jag gillar ju att vara i min trädgård, plocka bär, pyssla med blommorna, kanske måla lite och ta ett dopp i vår pool. Det är här hemma jag har min grundtrygghet, där jag laddar mina batterier, reflekterar över min vardag, sätter upp nya mål och känner tacksamhet för allt jag har.


Önskar er alla en fin helg och att ni njuter av denna fantastiska sommar:)
Kramar från Maria 


6 kommentarer:

MIG sa...

hej hittat hit från ngnstans och det är alltid trevligt att hitta nya "bekantskaper" :) fina bilder!

Dagar av lycka sa...

Mmm, där tänker vi nog lite olika. Säkert för att vi bor i lägenhet i stan. Att vara hemma på semestern gör mig bara stressad :) Bättre att vara någon annanstans, då är det lättare att slappna av!

Kram på dig! /Anna

Min plats i solen sa...

Jag känner igen mig i dina tankar vännen. För visst är det härligt att resa, upptäcka nya platser och smultronställen, möten med människor och ha det gott. Men hur trevligt det än är så finns det inget som hemma. Och ibland är det kanske bra att komma iväg just för att uppskatta hemma.

Ta hand om dig Maria och njut av sköna sommardagar i solen.♥

Kram Lotta

mitt liv som jag sa...

Ja nog är det skönt att få några lugna dagar hemma till att bara vara och pyssla och dona. Men samtidigt är det härligt att vara på resande fot och uppleva fina platser med nära och kära.
Hoppas att du har härliga, sköna dagar hemma! Kram Jennifer

Smultronlycka sa...

Hej vännen!

Hoppas du haft en fin sommar!
Vi har haft det jättebra.
Jag trivs så med att vara mammaledig!!


Ja visst är det härligt hemma!
Jag är verkligen hemmakär men jag tycker även om att komma bort och få miljöombyte.

Ta hand om dig!
Kram Anna

STENLYCKA sa...

Här kommer en söndagskram från en bloggvän som har varit en tyst mus med hälsningar här på bloggen under en längre tid. Jag har haft semester från det mesta och bara vilat efter en ganska jobbig vår. Men nu börjar allt kännas bättre igen.
Allt gott till dig!