torsdag 1 augusti 2013

En fin present



När jag fyllde år fick jag en fin present av min bästa vän Lotta. Jag fick välja en övernattning till valfritt ställe nu i sommar. Jag ville ju inte att hon skulle bli helt ruinerad så jag sökte efter Bed and Breakfast i Halland, för jag har inte varit på västkusten på några år.


Vi hamnade i Slöinge utanför Falkenberg på Äppelgårdens cafè och musteri. Det var ett mysigt cafè som sålde gott fika med hembakat bröd. Det fanns en stor äppelträdgård, där man kunde sitta och fika i. Vårt boende låg på vinden över cafèt, där fanns ett sovloft, dusch och toalett. Det var ett äldre par som ägde stället och de var så gulliga och hade gjort en så fin och god frukost åt oss på morgonen.




På kvällen åkte vi in till Halmstad och åt en god middag och sedan var vi vid  havet i Tylösand. Där var det väldigt fint och det är en strand jag gärna besöker fler gånger:)
.


Tack snälla Lotta för min fina present, jag är mycket nöjd med våra två dagar på västkusten, fler bilder finns på hennes blogg Fyra Årstider.
Ha det så bra alla läsare nu ska jag vara hemma och njuta av mina sista semesterdagar:)
Kramar från Maria

13 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Det var verkligen en fin present! Finns det något trevligare än att bjuda vänner på upplevelser och gemensamma resor! ♥

Lyckans lilla hus sa...

Mmmm, skånska västkusten har jag så många vackra minnen av. Finns alltid en längtan dit, och drömmer om ett litet hus där någon gång. Havet finns i mitt hjärta och allt som hör till. Låter som en fantastisk vän, och en jättefin present!! Ha det gott de sista lediga sommardagarna :). // Marie

Hanna sa...

ser mysigt ut.'Kram
Hanna

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken fin present! Det är roligt att få något man själv kanske inte unnar sig. Önskar dig en fin fortsättning på semestern!

Kram,
Regina

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Det var gulligt av din väninna, en övernattning var en jättebra present. Och västkusten är aldrig fel, så fint foto på dig också.
Kramar
AnnaMaria

Galenskap och lite allvar sa...

Vilken mysig resa ni fick tillsammans! En riktigt rolig present att få tycker jag. Kan tänka mig att du fick batterierna laddade till max.

Ha det gott och njut av fler härliga dagar!
Måste oxå tacka för dina alltid så trevliga kommentarer hos mig!
Kramelikram Veronica

Solglittret sa...

Vilka jättevackra bilder jag möts av här på din blogg.
En sån fin present att få...förstår att du njöt..ett härligt minne :-)
Önskar dig en fortsatt fin sommar
kram Lollo

mitt liv som jag sa...

Vilken fin present! och det verkar som att du hittade ett superhärligt ställe, det låter så mysigt. En av mina småbröder ska börja plugga i Halmstad till hösten så nästa sommar hoppas jag kunna hälsa på honom, jag har aldrig varit i Halmstad.

Ha fortsatt härliga dagar fina du! Kram Jennifer

Fröken Kråknäs på vift sa...

Vilken bra present! Minnen kan ingen ta ifrån dig och man kan leva på dem länge.

Kram Katarina

A House With A View sa...

Vilken söt bloggerska på bild där :) Och wow, vilken present!! Vilken fin vän du har. Och vad kan väl vara bättre än en present som innebär att man får umgås och ha det mysigt :)

Kraaaaaaam aka

Grodmamman sa...

Vilken mysig present! Såg ut att ha varit mycket lyckat också!:)
Kram

Husbilen Tuzzen sa...

Vilken mysig present. Det ska jag använda mig av någon gång när man vill ge något extra.

Kram Helén

Jenny sa...

Hej Maria!
Vilken bra bild på dig!

En sån härlig present från Lotta, ni ser ut att ha haft det riktigt mysigt:)

Jag fastar 2 dagar i veckan, fast man kör inte två dagar i rad så det går ganska bra, även om man är bra sugen på kvällen;)

Ha det gott,

Kraam Jenny