söndag 9 mars 2014

Firar födelsedag i vårvärme


Vilken underbar känsla att vakna till sol, ledig dag och värme:) Efter en skön långfrukost gick vi ut hela familjen. Barnen tog ut sina cyklar och cyklade i väg och plockade blommor till vårt köksbord, det värmer ett mammahjärta såklart:)
I fredags fyllde min pappa 70 år och i dag var det bestämt att vi skulle fira honom genom att äta på restaurang med hela familjen. Min pappa skulle lätt kunna få ett eget inlägg här på bloggen, men i dag skriver jag bara lite grann.... Jag har en väldigt nära relation till min pappa, han och jag är väldigt lika i våra personligheter, har många lika värderingar och flera gemensamma intressen som promenader, sång och musik. Efter att mamma fick sin stroke samarbetar vi även mycket kring hennes bästa. Här är en bild på honom från när vi var på Öland i somras.


Vi träffade även barnens söta lilla kusin på middagen. Det är alltid roligt att träffa Wilma och se hur hon har utvecklats sedan senast vi sågs. Nu älskar hon att gå när vi håller henne i händerna så gissa om Isak och Ida tyckte det var roligt att gå omkring med henne:)
Det var en liten inblick i vår helg, nu väntar en ny vecka som jag hoppas kommer att föra med sig ännu fler soliga och varma dagar.
Ha det bäst alla fina läsare!
Kramar från Maria

8 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Min pappa fyllde 70 förra året och bjöd oss alla på restaurang. Han höll ett sånt fint tal så våra ögon tårades. man är ju liksom lite känslig då det gäller sånt :)

Vi har sett film och ätit popcorn idag. Ja hela helgen har varit mysig och avslappnad. Lite loppisbesök har jag och dottern hunnit med också.

Ha en bra ny vecka!

Kram Ann-Louise

Helén i Vilrummet sa...

Perfekt väder för en helg i födelsedagens tecken. Nästan så man kunde plocka fram vårkläderna.
Önskar dig en fin start på veckan.
Kram Helén

Livet på Vestergård sa...

Så härligt med den första vårbuketten!
En blek sol kikar in hos mig i dag och det ger ju löfte om vår :)
Ha en fin start på din vecka!

Lyckoslanten sa...

Vilken ung och pigg pappa du har! Men det tycker jag att min är också även om han är betydligt äldre ;o)
Så härligt nu när solen visar sig! ♥

Solglitter sa...

Så fint!
Vårkramar ♥
~Lollo~

Grodmamman sa...

Min pappa skulle fyllt 70 år nu i april. Vi hade också en mycket nära relation och saknaden är stor många gånger.
Lät som att ni hade en mysig dag när ni firade din pappa!:)
Kram

Nilla Q sa...

Vilken mysig helg! Hoppas du haft en bra vecka.

Kram Pernilla

Min plats i solen sa...

Ett stort grattis i efterskott till din pappa! Så mysigt att fira tillsammans hela familjen. Och lilla Wilma, vad söt hon är och toppen att ha kusiner som mer än gärna hjälper henne att gå. :)

Ta hand om dig kära Maria och ha en fin vecka!

Kram Lotta