söndag 2 mars 2014

Längtar till vår resaI dag när det snöar ute längtar jag lite extra till vår resa, om knappt två månader åker vi till Rhodos. Vi är inte utomlands så ofta så när vi väl kommer i väg vill vi njuta ordentligt:) Vi har betalat lite extra och bokat en lägenhet med utgång till egen pool, det känns härligt att kunna öppna altandörrarna på morgonen och sätta sig med morgonkaffet i de egna solstolarna och barnen kan hoppa i och ta ett morgondopp:)Min man reser ganska mycket i jobbet så det ska bli så skönt att bara vara tillsammans en hel vecka. Vi har valt all inclusive så vi ska ha det riktigt gott:) Vi kommer säkert att göra en del utflykter också, för känner jag vår familj rätt så blir vi snart rastlösa med mat, sol och bad efter några dagar:) Jag tror det finns många fina platser att upptäcka på Rhodos.
Det finns dock ett vattenland i anslutning till hotellet så där kan ju barnen vara om de vill ha aktivitet och vi vill ha det lite lugnt:)


Det är mysigt att ha en resa att längta till, särskilt när snön vräker ner utanför fönstret...!
( bilderna är lånade från fritidsresor)


Må så gott all fina läsare och ha en bra vecka!
Kramar från Maria


11 kommentarer:

Solglitter sa...

Ser alldeles underbart ut...förstår så väl att du längtar!
Vi låg på Hotell Amaranten, Kungsholmen.
Kram ~Lollo~

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Har varit på Rhodos två ggr, det var bra och roligt. Så fint ni kommer bo, ser mysigt ut med poolen. Och nya fräscha rum.
Kramar/AM

Lissboden sa...

Hej Maria och grattis i efterskott på namnsdagen!
Det ser jättehärligt ut att få åka till Rhodos. Att få ha utgång direkt till pool är underbart, det hade vi på Karnarieöarna.
Jag har inte varit på Rhodos på väldigt länge så det skulle var kul att åka dit igen.
Ha en bra vecka!
Kram

Kärrans blogg sa...

Det ser helt underbart ut, vad härligt att ha poolen så nära. Där kommer ni att få en fin vecka!
Kram

Smultron på ett strå sa...

Det ser helt fantastiskt ut! Så häftigt att ha egen utgång till poolen, och lyxigt med all inclusive. Hoppas att ni får en riktigt bra resa med lagom mix av vila och aktivitet! //kram maria

mitt liv som jag sa...

Det ser fantastiskt ut! Härligt att ha en sådan resa att se fram emot. Vilket resebolag åker ni med? Vi har lite funderingar på att åka till Rhodos, har aldrig varit där, men hört många som är nöjda med sina resor dit.
Må så gott! Kram Jennifer

Villa Björkenäs Backen sa...

God morgon !

Ser inte alls dumt ut.
Förstår att du gör det :)
Ha en fin vecka nu !

Kram

Lyckoslanten sa...

Så härligt att ha något att längta till! Vi var på Rhodos förra sommaren, en dryg mil söderut från Rhodos stad och på västsidan där det är mera blåsigt. Jag åker gärna till ön fler gånger! ♥

Livet på Vestergård sa...

Så härligt det ser ut! Ja att ha en resa att längta till är verkligen roligt.
Ha en fin vecka!

Min plats i solen sa...

Det låter och ser helt ljuvligt ut Maria och jag förstår att du längtar. Mysigt att ha en resa att längta och se fram emot.

Ta hand om dig och ha en fin vecka!♥

Kram Lotta

Fröken Kråknäs sa...

Alldeles helt fantastiskt! Vad kul att ha en resa att se fram emot. Vi planerar och planerar, men kommer inte riktigt till skott.

Må så gott!
Kram Katarina