söndag 18 maj 2014

Strandnära på Öland
I helgen har jag varit på Öland med en kompis, som snart fyller 40. Vi bodde på ett ekologiskt
 bed&breakfast som heter Strandnära, det ligger mellan Färjestaden och Mörbylånga. Det var verkligen ett fantastiskt ställe, genomtänkt in i minsta detalj. Inredningen var i ljusa färger, det var lugn musik i bakgrunden och allt var tänkt utifrån ekologiskt perspektiv, all mat som serverades var närodlat och de sålde även kläder och väskor.  När vi vaknade på lördagsmorgonen var det strålande sol och fågelkvitter utanför fönstret. Vi satt ute på altanen och åt en god frukost i lugn och ro. Därefter hyrde vi cyklar, vi cyklade och tittade på orkidéer, vi var i en örtagård och besökte flera krukmakare. Det finns många cykelvägar på Öland så cykla vill vi göra mer:)På kvällen hade vi bokat bord på en restaurang i närheten och därefter tog vi en promenad på stranden och njöt av den vackra solnedgången. 
Vi hade gärna stannat några dagar till, för Öland är verkligen härligt på våren och det var så mysigt att cykla runt och njuta av allt vackert och höra Näktergalens kvitter i öronen:) Den här resan gav mig mycket ny energi, många fina minnen och mersmak av Öland!
Ha det bäst alla fina läsare!
Kramar från Maria


3 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Härliga resor du varit på! Jag har faktiskt aldrig besök Öland, men jag kan tro att det finns mycket vackert att titta på där.
Kram Kicki

Helén i Vilrummet sa...

Vilket härligt ställe. Det ska jag lägga på minnet till nästa gång jag kommer till Öland.
Kram Helén

Lyckoslanten sa...

Låter underbart!
Förstår att du laddade batterierna!
Ha en fin vecka! ♥