lördag 10 maj 2014

Vår resa till RhodosNu är vi hemma igen, efter en härlig och skön vecka på Rhodos. Vi hade både soliga dagar och några lite molnigare och runt 20c varje dag. Vi bodde på ett all inclusive hotell i Kolymbia, där fanns det allt man kan tänka sig:) Vattenland med rutschkanor för barnen, träningspass som zumba, yoga varje dag kl 8 och kl 17 och fantastisk god mat! Jag hade dock lite ont i ryggen några dagar så jag nöjde mig med löpning på stranden och vattengympa som träning, men maten njöt jag av för fullt:) Särskilt grönsakerna var väldigt fräscha och det fanns så mycket att välja på och även många goda efterrätter....!


Vi hyrde även bil i två dagar och besökte vackra Lindos, den vita staden. Där var det väldigt vackert och det var roligt att få se lite mer av Rhodos. Vi hittade även några fina stränder som vi badade vid. På stranden var det en kvinna som gick runt och sålde massage, det kändes lyxigt att få massage i solstolen medan barnen badade ( och jag hade ju ganska ont i ryggen också:..)
 
 


Vi har haft en skön resa, men vår dotter har haft det det lite jobbigt, särskilt det första dagarna. Hon gillar inte när det blir för stora förändringar och Grekland ser ju inte ut som Sverige direkt:) Så hon hade jobbigt med hemlängtan, men vi stannade på hotellet i början  så hon kom in i nya rutiner och hittade saker hon tyckte var kul.
 

 

Nu är vi hemma i vardagen igen med många fina Greklandsminnen. Det är som alltid, borta bra men hemma bäst:)
 
Må så gott alla fina läsare! 
Kramar från Maria

9 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Å vad mysigt ni har haft det.
Välkomna hem igen!
Kra Helén

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Där prickade ni in rätt vecka, här har varit så kallt och regnigt. Jag har varit på Rhodos två ggr och Lindos också, så härligt ni har haft det. Fotot på båten är underbart fint! Och dottern har så fin klänning, bra gjort av henne och klara resan så bra.
Kramar/AM

Grodmamman sa...

Härligt det ser ut! Vi var på Rhodos för fyra år sedan och bodde då på samma hotell som de spelade in "Sune i Grekland" på.
Kram

mitt liv som jag sa...

Låter som att ni hade en riktigt bra vecka! Och vilka härliga bilder, så vackert! Perfekt med all inclusive när man åker med barnen. Kan tänka mig att det var skoj att hyra bil och få se lite mer av ön.
Ha en fortsatt skön helg! Kram Jennifer

Lyckoslanten sa...

Känner lite extra för ditt inlägg eftersom vi var där och i Lindos förra sommaren. Förstår att dottern hade svårt att ställa om, men så gott att ni alla fick en fin resa! ♥

Älskade pion sa...

Vad härligt att bara få "vara" en stund.Ha en skön söndag.Kram Ulrika

Hanna sa...

Härligt och fina bilder
Ha en bra vecka!
Hanna

Nilla Q sa...

å härligt det ser ut!

Kram Pernilla

Solglitter sa...

Underbart att få läsa och se hur härligt ni haft det...sånt där förlänger livet!! <3
Tack för fina bilder!
Kramelikram <3
/Lollo