lördag 26 juli 2014

Krabbfiske och kvällsbadSå är vi hemma igen efter några fantastiska dagar i Varberg. Vi bodde i husbilen på Kärradals camping 8 km utanför Varberg och 200 meter från stranden. På kvällarna gick vi ner till havet och badade, det är verkligen härligt att bada i ett ljummet hav och samtidigt se solen gå ner. Jag njuter för fullt:)Vi var även på klipporna och fiskade krabbor. Det gillade barnen, krabborna var många och lätta att fånga så det var ett tacksamt jobb:) Det var verkligen en härlig stämning på stranden, massor av folk som hade picknick på klipporna och folk badade tills det blev mörkt. En sådan kväll vill man kunna stanna tiden och låta kvällen aldrig ta slut......! 


Nu landar vi hemma några dagar innan den här killen ska åka på läger till Öland. Ida och jag ska åka och hämta honom i slutet på veckan och även stanna några dagar och njuta av Öland, som också är en av mina favorit platser:)
Må så gott alla fina läsare!
Kramar från Maria

6 kommentarer:

Hanna sa...

fina bilder
Ha en bra kväll
Hanna

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Fiska krabbor är jätteroligt, vilken fin sommar. Och så Öland på det, toppen.
Kramar/AM

Vitt hus med svarta knutar sa...

Vilken härlig semester! Vädret har ju varit otroligt och det är kvällarna som är helt fantastiska. Kvällsdoppen när det är tyst och lugnt njuter jag av. Ha det så fint på Öland!
Kram,
Regina

A House With A View sa...

Vilken underbar tripp! Förstår att hela familjen njutit max. Härliga bilder! Och så kul att fiska krabba, det har jag aldrig provat, men det är ju så himla gott :)

Önskar dig en fortsatt fin semester!

Kramar aka

Anna sa...

Ja den här sommaren är vi nog många som upptäckt massor av nya smultronställen i sverige- vårt vackra land ! Fina bilder !
Kram Anna

mitt liv som jag sa...

Åh så härliga bilder! Förstår att ni haft det bra. Och visst har vi väl en fantastisk sommar, helt underbara dagar. Och att få vara vid havet är ju bara så härligt. Hoppas att ni hade det bra på Öland och att ni har en fortsatt skön sommar! Kramar Jennifer