söndag 20 juli 2014

Sommar, en tid att umgåsI går vi var bjudna till mitt barndomshem. Jag är ju uppväxt i en prästgård och familjen som kom efter oss brukar bjuda oss på ett riktigt sommarfika i trädgården varje år. I år blev det en smarrig marängtårta med hallon:) Det är verkligen jättetrevligt att ses och roligt att få se hur huset och trädgården har förändrats. Mina föräldrar och våra gamla grannar var också där, så vi pratade gamla minnen och även lite nytt:) 


Tog tyvärr korten på barnen med mobilen så det får bli de äldre som får vara med här på bloggen:)


Det är mysigt på sommaren, då får man verkligen tid att umgås med vänner. Jag gillar ju att baka, plocka bär, fika och umgås och det får jag tid för nu:) I dag  kommer min mans bror och hans familj hit. De ska bo hos oss några dagar. Då får vi umgås med barnens gulliga kusin som snart fyller 2 år. Det ska bli riktigt kul att få mysa med henne riktigt länge, barnen väntar på att få bada i poolen med henne:)Nästa vecka ska det visst bli värmebölja så då lånar vi mina svärföräldrars husbil och åker till Varberg några dagar, vi vill ju gärna vara vid havet när det är fint väder:)


Ha en skön sommar alla fina läsare! Jag bloggar inte så tätt nu, men det blir säkert ett inlägg från Varberg, när vi kommit hem:)
Kramar från Maria

4 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Härligt att läsa! Så fint att ni kan träffas där i barndomshemmet varje sommar. Hoppas du får en riktigt fin semester i Varberg! ♥

A House With A View sa...

Vilket hus, wow vad vackert!! Och vad kul att få besöka huset och se alla förändringar som sker, så fin tradition! Och vilka härliga semesterplaner ni har, kommer säkert bli toppen, njuuut!

Kraaaaaam aka

a kitchen in the country sa...

Blir så glad av att läsa om hur du njuter av sommaren tillsammans med nära och kära Maria. Det är en härlig tid nu.

Ha det så fint i Varberg!

Kram Charlie

Helén i Vilrummet sa...

Vilken vacker prästgård. Kul att bli bjuden dit varje år.
Jag hoppas att ni har en skön semester.
Kram Helén