söndag 30 november 2014

En fin advent


Den här helgen har gått i julens tecken. I går var jag varit i blomsteraffären och handlade blommor och två jättesöta minigranar. Det blev mysigt här hemma och det är fint och stämningsfullt med mycket blommor och grönt till jul tycker jag.


Jag har även försökt kurera mig lite också:) Jag är förkyld och har nackspärr så det jag gör i dag går i ett sakta tempo:)
Jag hoppas jag är bättre i morgon och att jag kan sjunga på tisdag, snart har vi vår julkonsert i kören och då vill jag ju inte ha en förkylning i halsen:) 


Jag har även hunnit att dricka adventskaffe hos min mamma på äldreboendet. Personalen hade pyntat så mysigt och gjort så trevligt för oss. Jag är glad att mamma kan bo hemma varannan helg, men även väldigt glad över att hon trivs så bra på sitt boende och att personalen är så gulliga och verkligen försöker göra det mysigt och hemtrevligt:) 
Hoppas ni också haft en fin första advent!
Kramar från Maria

1 kommentar:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Förkyld och nackspärr, det var inte bra när du ska sjunga snart. Men skönt och höra att det är så trivsamt på boendet, du har en rar fin mamma.
Krya på dig och adventskram/AM